VIDEO: Končno zunaj uradni filmski napovednik za 50 Shades Darker!

Ko boš videla to, boš komaj čakala na februar 2017, ko bo zunaj 50 odtenkov teme - nadaljevanje prvega dela filma 50 odtenkov sive.

VIDEO: Končno zunaj uradni filmski napovednik za 50 Shades Darker! (foto: promocijsko gradivo/Karantanija Cinemas) promocijsko gradivo/Karantanija Cinemas
13. 9. 2016

Prvi napovednik razkriva, da ljubimca Christian Grey in Anastasia Steele ne bosta prav dolgo zdržala drug brez drugega. Njuno strastno razmerje bo tokrat potekalo po povsem novih pravilih, ogrožale pa ga bodo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja. Nadeni si nekaj za odtenek temnejšega, oglej si napovednik in na koledarju obkroži VALENTINOVO 2017.

Oglej si prvi uradni filmski video napovednik:

Oglej si še: Vroče utrinke s snemanja 50 Shades Darker s (skoraj) golo Dakoto Johnson v Franciji na Azurni obali (FOTO)

O filmu ...

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil bralce in gledalce po vsem svetu ter jih osvobodil predsodkov.

Naj spomnimo, v Petdesetih odtenkih sive smo spoznali sramežljivo študentko književnosti Anastasio Steele, ki se je spustila v vroče in strastno razmerje z neverjetno privlačnim, skrivnostnim in strah vzbujajočim multimilijonarjem Christianom Greyem. Ana je počasi odstirala tančico in spoznavala vznemirljivo, a temno plat svojega ljubimca. In prav njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi je botrovala zaključku njunega burnega razmerja. 

Te zanima, kdo bo v filmu 50 odtenkov teme upodobil nove like, kot so Elena, Dr. John Flynn, Leila, Mrs. Jones, Jack Hydea, Greta, Ella in Ros? Preveri TUKAJ!

O zgodbi ...

»Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti.« – Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja.

Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe … Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora.

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Zanimivosti ...

  • Film Petdeset odtenkov sive je po svetu zaslužil 560 milijonov dolarjev, tudi v Sloveniji je požel veliko navdušenja, podiral rekorde in zabeležil skupno 136.370 gledalcev.

  • Scenarist Niall Leonard je mož avtorice knjižne serije E L James.

  • Kim Basinger bo v filmu prevzela vlogo Elene Lincoln, Christianove starejše ljubimke, ki ga je vpeljala v svet spolnih praks BDSM.

IGRALSKA ZASEDBA: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote, Kim Basinger in Marcia Gay Harden

REŽIJA: James Foley

ZGODBA: David Loucka in Jacob Estes

SCENARIJ: Niall Leonard; po knjigi Petdeset odtenkov teme, avtorice E L James

PRODUCENTI: Michael De Luca, E L James, Dana Brunetti, Marcus Viscidi

ŽANR: Romantična drama