VIDEO: Najboljše Carpool karaoke vseh časov! Moraš videti, kako Michelle Obama poje ...

Kot obljubljeno, objavljamo najboljšo epizodo Carpool Karaok vseh časov, v kateri je nastopila prva dama Amerike, Michelle Obama. Sedaj lahko video končno vidiš v celoti.

VIDEO: Najboljše Carpool karaoke vseh časov! Moraš videti, kako Michelle Obama poje ... (foto: You Tube) You Tube
21. 7. 2016

Michelle Obama je nastopila v zadnji epizodi Carpool Karaok.

Gre za oddajo, v kateri ameriški TV voditelj James Corden v avto povabi največje glasbene zvezde in se z njimi ... Ja, ljubko afna. :P Do sedaj so bili med njegovimi gosti Adele, Justin Bieber, Chris Martin (Coldplay), Sia in mnogi drugi. No, na vrsto pa je prišla tudi dama v pravem pomenu besede, Michelle Obama.

Njeni zadnji meseci so bili precej pestri. Odkrivanje Snapchat profila, potovanje v Liberijo, Maroko in Španijo. Na veliko srečo vseh nas pa je slednje ni odvrnilo od sodelovanja z zabavnim Jamesom Cordnom.

Letošnjo pomlad je Michelle s pesmijo, posneto v dobrodelne namene, napovedala niz novih projektov. V okviru glasbenega festivala Southwest v Teksasu je s Kelly Clarkson, Janelle Monae, Missy Elliot, Kelly Rowland, Zendayo in Leo Michelle izdala pesem z naslovom This is For My Girls, ki jo lahko slišiš tudi v spodnjem videu. S skladbo, ki je resnično ženska himna, napisala jo je dobitnica Grammyja in osemkratna nominiranka za oskarja Diane Warren, želi izraziti podporo izobrazbi žensk po vsem svetu. Lani marca je namreč ustanovila iniciativo za omogočanje kakovostne izobrazbe vsem predstavnicam nežnejšega spola po svetu.

 

Michelle Obama je sicer po poklicu odvetnica, vendar ko zapusti Belo hišo, pravi, bo nadaljevala humanitarne projekte. Mi pa jo pri tem povsem podpiramo.

Preberi še: Michelle Obama – ženska, v katero so uprte vse oči tega sveta in Michelle Obama drugič na naslovnici Vogue