Junija v kino pridejo 4 odlični filmi (VIDEO)

Spremljaš priljubljeno serijo Igra prestolov (Game of thrones), v kateri v vlogi neustraše Daenerys blesti igralka Emilia Clarke? Pripravi se, kajti meseca junija boš Emilio na velikem platnu videla v povsem novi vlogi.

Junija v kino pridejo 4 odlični filmi (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2016

Pozabi na neustrašo Mati zmajev, kajti v novem filmu Ob tebi (Me before you) ima igralka Emilia čisto drugačno vlogo.

V filmu Clarkova igra Louiso, preprosto dekle, ki je ravno izgubilo službo v lokalni kavarni, Will Traymor (Sam Claflin) pa je vplivnež z bogatimi izkušnjami, čigar življenje v hipu spremeni prometna nesreča, po kateri je Will prikovan na posteljo in povsem odvisen od nege drugih.

Njuni poti se prepleteta, ko postane Lou Willova osebna pomočnica, kar bo obema prineslo novo življensko pustolovščino.

Priznamo, nas je Emilia s to romantično vlogo čisto šokirala, saj smo jo tako zelo vajeni v vlogi neustrašne bojevnice.

Pa še to! V filmu igra še en igralec iz serije Igra prestolov. Uganeš, kateri?

Oglej si video napovednik:

Film Ob tebi v slovenska kina prihaja 23. junija!

Romantične drame niso ravno po tvojem okusu?

Od 9. junija si v naših kinih lahko ogledaš grozljivko Priklicano zlo 2 (THE CONJURING 2). 

Gre za nadaljevanje filma, posnetega po originalnih zapisih najslavnejših demonologov, zakonskega para Eda in Lorraine Warren.

Oglej si ta (zelo strašljiv!) video napovednik:

Si vedela? Zgodba temelji na resničnih dogodkih, ki so se med leti 1977 in 1979 dogajali v neki hiši v angleškem mestu Brimsdown.

Gre za enega najpomembnejših dokumentiranih nadnaravnih primerov v svetu, ki je prizadel družino Hodgson, Ed Warren pa je ta primer označil kot eno najgrozovitejših izkušenj v svoji karieri. Ed je umrl leta 2006, Lorraine pa se še danes ukvarja z raziskovanjem nadnaravnih pojavov.

Si za akcijo?

Ne boš verjela, toda po 20 letih prihaja nadaljevanje legendarne znanstvenofantastične uspešnice Dan neodvisnosti v spektakularnem 3D formatu!

Potem ko je Dan neodvisnosti na novo postavil temelje žanra filmov o katastrofalnih dogodkih, bo novo poglavje epskih razsežnosti poskrbelo za globalno katastrofo na neprimerljivi ravni. 

Oglej si napovednik:

Film Dan neodvisnosti: Nova grožnja bo v kinu na ogled od 23. junija.

30. junija pa na velika platna prihaja čarobni film Veliki dobrodušni velikan

Disney in Steven Spielberg sta združila moči, da bi na velika platna prenesla zgodbo slavnega Roalda Dahla o Velikem dobrodušnem velikanu (VDV).

Neke noči desetletna deklica Zofka v sirotišnici skozi okno ugleda velikana. Prepovedano početje, zato jo je primoran vzeti s seboj, v oddaljeno deželo velikanov. Kaj kmalu se izkaže, da je v primerjavi s človekojedimi velikani v deželi, novi prijatelj s svojimi sedmimi metri prav prisrčen, majhen, dobrodušen velikan.

Oglej si napovednik:

Oglej si še najlepše zaročne fotografije leta 2016 ali pa poglej, kako so danes videti igralci iz filma Titanik!