Victoria's Secret dviguje prah z zelo ponesrečenim fotošopom

Priljubljena znamka spodnjega perila je znana po čudovitih manekenkah, pa tudi po pogostih fotošop napakah. Tokratna napaka je dvignila še posebej veliko prahu. Poglej, zakaj. 

Victoria's Secret dviguje prah z zelo ponesrečenim fotošopom (foto: Victoria's Secret) Victoria's Secret
14. 10. 2015

"Hm, kje pa je leva ritnica?"

"Zakaj že končno ne nehajo fotošopirati teh deklet? S tem jim vsakič znova povedo, da niso dovolj dobre?" 

"Še en razlog več, da ne bom nikoli kupovala pri vas ... Časi se spreminjajo in čas je, da greste v korak s časom."

Najnovejša fotografija iz oglasa Victoria's Secret je na spletu sprožila nemalo ogorčenja. Tokrat so sicer čudoviti manekenki dobesedno izbrisali obris leve ritnice. V podjetju napake niso niti opazili, saj so jo v septembru objavili na Facebooku. 

Da je fotošop nepogrešljivo orodje (in orožje) modne industrije je znano, da ruši dobro samopodobo običajnih žensk, ki lovimo nedosegljivo, tudi. Da ga vse pogosteje zavračajo celo nekatere pogumne zvezdnice, ki ne želijo dajati v svet podobe, kakršne nimajo, pa je eden izmed bolj optimističnih trendov v zadnjem času. Morda je naposled res nastopil čas, da se stvari spremenijo.

Oglej si še, kako so v oglasu za kavbojke sfotošopirali Sarah jessico Parker, pa tudi osupljiv video, ki prikazuje, kako v resnici fotošopirajo obraze manekenk.  Obljubljamo, da se boš počutila bolje, ko si ga boš ogledala.