V Smrekarjevem hramu kmalu odlični kulinarični dogodek

Naj ne bo vsak dan enak! V četrtek, 21. aprila, ob 18:00, se lahko udeležiš posebnega »afterwork« dogodka.

V Smrekarjevem hramu kmalu odlični kulinarični dogodek (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
19. 4. 2016

V slovitem Smrekarjevem hramu se bo namreč odvijal Afterwork Wine and Dine dogodek, kjer boš lahko okusila harmonijo in skladnost izjemnih okusov hrane in vina.

Okušala boš gurmanske tapase in vrhunska vina ter se zabavala v prijetni družbi.

Dan bo zagotovo lepši, ko te bo po delovnih obveznostih Jorg Zupan (šef kuhinje) s svojo ekipo popeljal v svet gurmanskih užitkov, Miha Istenič (vinar) pa v svet čarobnih mehurčkov.

Gurmanski tapas meni Jorga Zupana:

  • Kapelunge
  • »Semi crudo« na kamnu
  • Krompirjev sladoled
  • Raca in šparglji
  • Gin & tonik
  • Sladki kamni

menu

Ekskluzivna in samo enkratna cena 6-hodnega menija v spremljavi enologovega izbora vin/degustacije je 45,00eur/osebo. Prostih je samo 25 mest.

Za rezervacije  pokliči na telefonsko številko 01-308 - 1907 ali piši na events@union-hotels.eu. Rezervacije so obvezne. Več o dogodku si preberi TUKAJ.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri