V kinu: Julia Roberts in George Clooney talca v živo pred kamerami!

V kino kmalu prihaja napeti akcijski triler DENARNE IGRE (Money Monster), ki je tako pred kamerami kot za njimi zbral vrhunsko filmsko ekipo.

V kinu: Julia Roberts in George Clooney talca v živo pred kamerami! (foto: Continental film) Continental film
30. 3. 2016

V glavnih vlogah sta dobitnika oskarja George Clooney in Julia Roberts, režiserka filma pa je dobitnica dveh oskarjev Jodie Foster.

O zgodbi:

Lee Gates je bombastičen televizijski voditelj, ki ga je priljubljena oddaja o financah spremenila v nekakšnega denarnega čudodelnika Wall Streeta. Zdi se namreč, da Gates nikoli ne zgreši pri napovedih cen delnic, in v svojem televizijskem šovu gledalcem svetuje, kaj, kako in kdaj prodati oz. kupiti.

Potem ko je Gates vsem svetoval nakup visokotehnoloških delnic, ki pa so nepričakovano propadle, postaneta s producentko oddaje Patty Fenn med prenosom v živo žrtvi do zob oboroženega besnega vlagatelja.

Napetost v studiu se stopnjuje v realnem času, medtem ko Gates in Fenn iščeta rešitev, da bi vsi preživeli, obenem pa skušata razkriti resnico, ki se skriva za zapletenimi denarnimi igrami.

Oglej si napovednik:

Akcijski triler DENARNE IGRE bo na sporedu v začetku junija!

Za konec pa še to ...

Film, ki se na prvi pogled vrti okoli krize talcev, vendar v resnici izpostavlja bistveno mračnejše vprašanje: kako sploh pride do finančne krize in kako ta vpliva na običajne ljudi.

Ena največjih zanimivosti o tem filmu je vsekakor dejstvo, da je bil scenarij leta 2014 na t. i. črni listi, hollywoodskem seznamu najboljših scenarijev, ki še čakajo na produkcijo (nedavno je bilo podobno s filmom Ritem norosti, ki je nazadnje postal izjemno hvaljen kino hit in je pobral kar tri oskarje).