Klinika Zorman-Repež podarja lepotni poseg - zbiranje prijav zaključeno!

Zbiranje prijav za sodelovanje pri natečaju Nova podoba za lepši vsakdan je z današnjim dnem (14. april) končano. Kdo je srečna dobitnica, ki bo prejela lepotni poseg, bomo objavili najpozneje v osmih delovnih dneh.

Na fotografiji: kirurga Andrej Repež in Peter Zorman (foto: arhiv klinike ZR) arhiv klinike ZR
14. 4. 2016

Lepota vsakega posameznika je edinstvena, a če določen del telesa pretirano odstopa od usklajene celote lahko predstavlja oviro za polni razvoj na vseh ravneh življenja.

Čuden nos, štrleči uhlji, majhne ali ogromne prsi, povešena koža na obrazu ali trebuhu, prirojena nepopolnost ali s staranjem pogojena težava, nas lahko bremeni vsakokrat, ko se pogledamo v ogledalo, hočemo obleči priljubljen kos oblačila ali vidimo svojo fotografijo iz zoprnega kota.

Ljubljanska klinika za estetsko kirurgijo Zorman-Repež bo z lepotno operacijo izpolnila željo eni naših bralk.

Plastična kirurga Peter Zorman in Andrej Repež bosta želeni poseg podarila najprimernejši posameznici.

Klinika, kjer ste na prvem mestu vi!

Klinika Zorman-Repež je bila ustanovljena pred štirimi leti, ko sta po več kot desetletju dela v operacijskih dvoranah doma in v tujini moči združila plastična in rekonstruktivna kirurga Peter Zorman in Andrej Repež.

Uresničila sta željo o moderni kliniki z najvišjimi merili strokovnosti. Z ekipo predanih sodelavcev in prijaznih ljudi ob vračanju naravnega in ustvarjanju lepega živita svoje in izpolnjujeta sanje drugih. V prijetnem in intimnem okolju želita z bogatim znanjem in izkušnjami vsakomur ponuditi najboljšo možno oskrbo. Več o kliniki in estetskih posegih lahko prebereš na njihovi spletni strani.

Zbiranje prijav za sodelovanje pri natečaju Nova podoba za lepši vsakdan je z današnjim dnem (14. april) končano. Kdo je srečna dobitnica, ki bo prejela lepotni poseg, bomo objavili najpozneje v osmih delovnih dneh.

Izbranko, ki se bo po posvetu in pregledu za poseg odločila, bomo predstavili na spletni strani Cosmopolitan.si, kjer bo objavljen tudi prispevek o poteku operacije.

TUKAJ si obvezno preberi še intervju s priznanima kirurgoma iz klinike Zorman-Repež!

Celotna pravila in pogoje sodelovanja v akciji najdeš na tej povezavi.