To so mobilne aplikacije, ki jih mora imeti vsaka študentka!

Da boš imela letošnjem študijskem letu čim več časa za sladko in noro plat študentskega življenja, si pomagaj z aplikacijami, ki ti bodo olajšale učenje in tudi življenje.

To so mobilne aplikacije, ki jih mora imeti vsaka študentka! (foto: shutterstock) shutterstock
18. 10. 2018 | Promocijsko sporočilo

Moje študenstsko življenje (My Study Life)

Ta aplikacija ti bo pomala pri organizaciji urnikov predavanj, izpitov in drugih obveznosti, ki jih imaš v zvezi s študijem.  Ena od najboljših funkcij te aplikacije je možnost sinhronizacije podatkov v oblaku in v vsehtvojih napravah. Plus, aplikacija deluje brez povezave, zato ti ni treba skrbeti, če boš kdaj ostala brez WiFi povezavo.

My study life android

Photomath

Ta aplikacija bo študij olajšala vsem, ki jim matematika ne leži najbolje. Prvotno je namenjena hitremu in preprostemu računanju, a zmore rešiti tudi zahtevne matematične izzive. Navdušuje pa zato, ker za rešitev matematično nalogo zgolj fotografiraš, vse preostalo naredi aplikacija sama. Prikaže tudi vse vmesne korake do rešitve.

Photomath android

Khan Academy

Če ti kdaj zmanjka časa za obisk knjižnice, vseeno pa potrebuješ informacije v zvezi z določeno snovjo, lahko to rešiš z aplikacijo Khan Academy. To je spletna baza izobraževalnih vsebin, ki ma bogato zbirko z raznolikimi izobraževalnimi videovsebinami. Če snovi ne razumeš čisto dobro, kadarkoli in kjerkoli poiščete dodatno razlago, podkrepljeno z nazornimi primeri in teorijo.

Khan Academy android

Študenstsko življenje ni samo sedenje za knjigami, preveri tudi ...

Odpiralni časi

Študentu se pogosto kam mudi, ali je to knjižnica, prodajalna, kino, bencinski servis, bankomat … Z aplikacijo Odpiralni časi lahko hitro preveriš, kje se nahaja vaša najbližja iskana lokacija in koliko časa bo tisti dan še odprta.

Odpiralni časi android

Prevoz.org

Poišči si prevoz domov ali pa ga ponudi komu, ki ga išče. Najdi nekoga, ki gre v tvojo smer in tako pridi domov hitreje ali pa prihrani denar za gorivo. V aplikaciji označiš kraj odhoda in prihoda in nato se ti prikaže seznam ponujenih prevozov na izbrani razdalji. Prevoz lahko ponudiš tudi sama in si tako delite stroške. 

Prevozi.org android

Ko si lačnaaaa ...

NaBon

Študentski boni so zagotovo ena bolj priljubljenih študentskih ugodnosti. Aplikacija NaBon vam to pomaga čim bolje izkoristiti in ponuja seznam vseh restavracij, ki ponujajo bone za študente. Nudi preprost pregled nad jedilniki in najbližjo ponudbo restavracij.

NaBon android

Da bosta nalaganje in uporaba aplikacij potekala brezskrbno, si zagotovi seksi, hiter, zanesljiv in zmogljiv pametni telefon

SAMSUNG GALAXY S9 je pametni telefon, ravno pravšnje dimenzije, premore velik zaslon z izjemno sliko, zmogljiv procesor, ki je kos vsaki igri in aplikaciji, ogromno prostora, sodobne varnostne mehanizme, kot sta čitalnik prstnih odtisov in sistem za prepoznavo očesne šarenice ter obraza, zanimivo programsko opremo v digitalnem asistentu Bixby, ki zna instantno prevajati besedilo, in odličen fotoaparat z inovativno dvojno zaslonko, ki omogoča dobre nočne posnetke.

KAJ PA TO!: Poleg tega je mobitel vodoodporen, podpira brezžično polnjenje in ima še vedno na voljo klasičen priključek za slušalke.