To je ČOKOLADNA SLADICA, o kateri boš vsak dan sanjala (noro SLADKE sanje!)

Tudi če nisi velika kuharska mojstrica, lahko zdaj uživaš v sladici, ki ji ni para. Povabi prijateljice in pripravi nepozabno sladko zabavo, čas je ravno pravšnji!

To je ČOKOLADNA SLADICA, o kateri boš vsak dan sanjala (noro SLADKE sanje!) (foto: Štartaj Slovenija) Štartaj Slovenija
25. 11. 2019

Pri sufleju na splošno je težava v tem, da je kaj hitro preveč pečen (ali pa premalo) in se njegova čokoladna sredica ne razlije po krožniku kot najbolj slastna lava na svetu. Zato je to tako rekoč luksuzna sladica, ki se je običajno nihče ne upa lotiti. Sploh če pričakuje goste, ki bi jih rad navdušil. Če ga obožuješ (le kdo ga ne?!) in bi ga rada postregla tudi na svoji Cosmo zabavi, imaš zdaj rešitev, ki se ponuja sama po sebi – projekt Štartaj Slovenija nam je postregel s produktom Moj Sufle.

Tvoj sufle

Ko boste s prijateljicami na zabavi z vilicami zapičile vsaka v svoj sufle, se bo temna čokolada brez izjeme zapeljivo razlila po krožnikih. Moj Sufle je predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz kar 72-odstotne temne čokolade, ki jo pripravite doma v pečici, zato čokoladna sredica ostane tekoča, zunanja skorjica pa mehka in puhasta. Ne vsebuje pšenične moke, žit, emulgatorjev ali ojačevalcev okusa, vsebuje pa samo 5 sestavin, to so: 

♥ pasterizirana jajca
♥ maslo
♥ temna čokolada (72 % delež kakava)
♥ sladkor
♥ koruzni škrob

Namig: Sufle torta

Za še večji učinek razkošne sladice kot gostiteljica zloži posamezne pečene sufleje v piramidno torto in v najvišjega zapiči svečko z ognjemetom. Prijateljice bodo navdušene! In ko si vsaka svojega vzame na krožnik, zraven postrezi malinovo omako.

In kdo je kriv za tvoje čokoladno razvajanje?

Moj Sufle sta 'spekla' Špela in Andrej Mis, ki pravita, da sta v trgovinah pogrešala dovolj dobre oziroma vrhunske sladice. »Sprva sva Moj Sufle umestila v ponudbo in postavila na prvo mesto v najinem lokalu, potem pa ga je vedno več ljudi želelo za domov in iz tega se je potem razvila ideja, da bi ga postavila na trgovske police. Vsi 'podobni' izdelki so absolutno slabše kakovosti, kar zadeva sestavine, predvsem pa imajo neprimerljive senzorične lastnosti, saj so predhodno že pečeni in se jih naknadno pogreva,« sta nam pojasnila. Pri uresničitvi te ideje jima je pomagala uvrstitev v projekt Štartaj Slovenija: »To je privilegij, ki ga ni deležen vsak! To se ti lahko zgodi v sanjah ali s Štartaj Slovenija. Sva neizmerno vesela in hvaležna za zaupanje in tako priložnost. Definitivno so vsi produkti kot tudi Moj Sufle nadpovprečni v svoji kategoriji, skrbno in premišljeno izbrani. So premium produkti z večjo dodano vrednostjo. Misliva, da Moj Sufle lepo zaokroži paleto izdelkov, ki so izbrani v tej sezoni. Le kdo si ne želi najboljše čokoladne sladice, ki jo že pripravljeno samo speče doma?«

Še več navdiha, povezanega z izdelkom Moj Sufle, poišči na Instagramu in Facebooku.

Moj Sufle te čaka na policah vseh 12 trgovin INTERSPAR po Sloveniji.