Tanja Žagar je razkrila IZDELEK, zaradi katerega je koža na njenem obrazu tako NORO čvrsta

Ni ga pohvalila le Tanja, pač pa tudi številne druge uporabnice. Te zanima, zakaj gre?

Tanja Žagar je razkrila IZDELEK, zaradi katerega je koža na njenem obrazu tako NORO čvrsta (foto: Instagram.com/tanjazagar) Instagram.com/tanjazagar
3. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Če si v teh dneh Tanjo Žagar spremljala na njenih družabnih omrežjih si zagotovo opazila, da se je rdečelasa glasbenica razveselila prav posebnega darila - pomlajevalnega seruma za nego obraza L'AMOUR Youth Activating, ki ki zagotavlja najučinkovitejši anti-aging tretma za nego kože.

Ne verjameš? Preveri sama. ;)

Preizkusi BEAUTY SERUM tudi ti!
Serum L'amour je po PROMOCIJSKI ceni SAMO 59,99 EUR! Za nakup klikni TUKAJ, uporabi kodo COSMO, prejmi 25% popusta in prihrani kar 20 EUR!

Tanja Žagar je zagotovo glasbenica, ki slovi po svoji naravni lepoti, kot je zdaj razkrila, pa gre njen sijaj pripisati tudi odlični izbiri kozmetike. 

Svojo kožo namreč neguje le z najboljšimi izdelki, med njimi pa je tudi omenjeni serum, ki je narejen po švicarski formuli, in temelji na vestni izbiri sestavin.

No, njegova glavna prednost še vedno ostaja vidno zmanjšanje finih linij in gub, učvrstitev in glajenje kože, kožo pa tudi nahrani ter vlaži. Kar je v resnici tudi odlična popotnica za vsako dobro ličenje. Se strinjaš? :P

Serum L'AMOUR Youth Activating torej obljublja brisanje gubic in odlično nego kože na obrazu.  Tekstura seruma je nežna in gladka, na koži pa ne pušča težkega ali mastnega občutka, zato je popolna tudi za vroče dni pomladi in poletja. 

Ga boš poskusila? 

TUKAJ lahko preveriš še, kaj je o serumu povedala še njegova zvesta uporabnica Tanja Ribič.