Svetovna glasbena senzacija 2Cellos podira rekorde: Prihajajoči aprilski koncert v Stožicah razprodan!

19. 10. 2016
Svetovna glasbena senzacija 2Cellos podira rekorde: Prihajajoči aprilski koncert v Stožicah razprodan! (foto: Profimedia)
Profimedia

Zaradi izjemnega zanimanja za koncert 2Cellos, ki se bo odvil aprila naslednje leto v ljubljanski Areni Stožice, sta se Luka Šulić in Stjepan Hauser odločila svoje oboževalce razveseliti še z dodatnim koncertnim datumom.

2Cellos prihodnjo pomlad, natančneje v petek, 7. aprila 2017,  prihajata v Slovenijo. Napovedujeta koncert presežkov in obljubljata nepozaben šov.

"Ljudje, ki naju slišijo v živo, ugotavljajo, da je 2Cellos v resnici nekaj povsem drugega in bistveno močnejšega kot tisto, kar vidijo in poslušajo na YouTubu."

Slovensko-hrvaška glasbena naveza je izredno priljubljena tudi pri nas, kar dokazuje dejstvo, da je pomladni koncert v dvorani Stožice popolnoma razprodan že sedaj, v sredini oktobra. Neverjetno zanimanje za koncert pa vlada tudi v tujini, saj so več kot 1.000 vstopnic prodali v bližnjih Avstriji, na Hrvaškem, v Italiji in na Madžarskem.

V Ljubljani lahko pričakujemo glasbeno-produkcijski presežek in največji ter najspektakularnejši koncert 2Cellos v Sloveniji doslej

Glasbenika bosta ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še neslišane skladbe z novega albuma (ta bo izšel februarja 2017, posnela pa sta ga v sodelovanju s priznanim londonskim simfoničnim orkestrom). Obiskovalce bosta seveda razveselila tudi s svojimi največjimi pop-rock hiti zadnjih petih  let in edinstvenim prepletanjem klasične, pop ter rock glasbe.

Fanta sta v polnem zagonu tudi ob koncu letošnjega leta ...

Ravno sta zaključila veliko turnejo po Južni Ameriki, v okviru katere sta nastopila v kar šestih državah – v Braziliji, Paragvaju, Čilu, Peruju, Argentini in Kolumbiji. Konec oktobra bosta nastopila še na razprodanem koncertu v Amsterdamu in v Londonu, v sloviti dvorani Royal Albert Hall, kjer bosta gosta na koncertu Zucchera.

Letošnjo svetovno turnejo decembra nadarjena čelista zaključujeta v Avstraliji. Koncertirala bosta na izjemno prestižnem prizorišču - v znameniti operi v Sydneyu.

Če si zamudila nakup vstopnic za razprodani koncert v Stožicah 7. aprila 2017 imaš zdaj še eno priložnost za doživetje izjemnega spektakla! Dodatni koncert se bo odvil v soboto, 8. aprila 2017, v ljubljanski Areni Stožice. 

Vstopnice za koncert so ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventima in na njihovi spletni strani.

Preberi še: 

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko