The Biggest Loser Slovenija: Špela Grošelj se je poslovila! Razkrivamo novega voditelja 2. sezone

Na naše male ekrane se kmalu z novo sezono vrača šov The Biggest Loser Slovenija, ki je osupnil z neverjetnimi preobrazbami tekmovalcev. Novost šova pa ne bodo samo novi tekmovalci, ki se bodo morali spopasti z novimi izzivi. Na voditeljskem položaju bo namreč Špelo Grošelj zamenjal nekdo, zaradi kogar boš šov zagotovo spremljala še z večjim veseljem!

The Biggest Loser Slovenija: Špela Grošelj se je poslovila! Razkrivamo novega voditelja 2. sezone (foto: Marko Vatovec) Marko Vatovec
12. 2. 2018

Nedolgo nazaj nas je šokirala novica, da se Špela Grošelj poslavlja iz šova The Biggest Loser Slovenija, a kaj smalu zatem smo spet vriskale od veselja, ko smo izvedele, kdo jo bo zamenjal.

Voditeljsko mesto bo namreč prevzel nihče drug kot naš priljubljeni voditelj in ljubitelj športa Marko Potrč.

"The Biggest Loser Slovenija združuje šport in televizijo, kar že samo po sebi  zagotavlja, da bom v novem izzivu izredno užival", je povedal za Planet TV.

Marko sicer tudi sam prisega na aktivni življenjski slog: "Vem, kako je trpeti na treningu. Ampak odkrito – jaz v tem uživam."

"Prav to bom skušal približati tekmovalcem: kako najti zadovoljstvo v trpljenju na treningu."

Marko prav tako pazi na prehrano, ki je pomemben dejavnik. "Tudi pri hrani sem precej discipliniran," pravi in dodaja, da upošteva jedilnike, ki jih sestavita skupaj z bratom.

Sicer pa se mu v telovadnici večkrat pridruži tudi njegova Lili Žagar, s katero imata dva otroka: 9-letnega Tilna in 4-letno Injo.

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Minilo je že skoraj leto, odkar je Lili iskreno spregovorila o tem, da se v svoji koži ne počuti več dobro.

Njeno izpoved smo objavili tukaj, sicer smo jo pa kaj kmalu zatem "zalotili", kako se poti v fitnesu.

"Pojem izklesana postava je relativen. Vsak si jo predstavlja drugače. Če izklesano pomeni postava, kot jo videvamo na modnih revijah Victoria's Secret, potem je nimam (smeh). Zame izklesano pomeni, da je moja postava zdaj natanko takšna, kot je bila v mojih najboljših časih. Morja in kopalk se zdaj veselim in se svoje postave več ne sramujem," je takrat zaupala naši novinarki.

No, nazaj k Marku.

Med brskanjem po spletu smo naletele tudi na tole fotografijo ...

... ki jo je namenil novinarjem revije Nova (zakaj, preberi zgoraj pod njo).

Nam se zdi daaaleč od "bajsija", pa tebi? ;)

Kakorkoli, prepričane smo, da bo že tako velika gledanost šova The Biggest Loser Slovenija tokrat z Markom na čelu v drugi sezoni zagotovo podrla rekord!

Preberi še: Challe Salle je našemu novinarju predstavil posebno dekle v svojem življenju!

Priporočamo tudi: 8 (noro) zabavnih zanimivosti iz zakulisja snemanja serije Reka ljubezni