Slash z Mylesom Kennedyjem in The Conspirators v Ljubljani

Težko pričakovani koncert SLASHA z Mylesom Kennedyjem in The Conspirators, ki se ji je pridružil še kitarist Frank Sidoris (The Cab)  v Ljubljani se naglo bliža! K vroči rokerski atmosferi bo zagotovo prispevala tudi slovenska skupina TIDE, ki bo praznični petkov koncert v Hali Tivoli začela ob 20.00 uri.

30. 1. 2013

Zadnje priprave pred začetkom zimskega dela 'solo'  turneje Slasha »Apocalyptic Love« so v polnem teku.

Kratka, le dober mesec trajajoča turneja se začenja 2. februarja v Istanbulu, nadaljuje v največjih mestih Vzhodne Evrope in Rusije – Sofiji, Bukarešti, Pragi, Budimpešti, Katowicah, Moskvi in St. Petersburgu, vključuje še Dunaj, Helsinke, Oslo, Copenhagen, Tilburg in se zaključi  v Veliki Britaniji in na Irskem, z dvema koncertoma v Dublinu, ki sta že razprodana!

Svoje slovenske fane Slash vabi z eksluzivnim vabilom za ljubljanski koncert, ki je na ogled na povezavi:

Prihaja eden najboljših kitaristov!

Slash je priznan kot eden najboljših kitaristov in avtorjev vse odkar je pred skoraj 30-timi leti z Guns N'Roses in neprekosljivimi hiti kot so »Sweet Child O' Mine«, »November Rain«, »Paradise City«, »Nightrain«, »Welcome To The Jungle« osvojil svet! Že v času GN'R je deloval v različnih projektih, najbolj znan je Slash's Snakepit. Zgodbo o uspehu je nadaljeval s superskupino Velvet Revolver in si s singlom »Slither« prislužil nagrado Grammy. Od leta 2009 se je Slash na veliko veselje svojih starih in novih privržencev osredotočil na samostojno kariero. Izdal je dva zelo dobro sprejeta albuma - »Slash« (2010) in »Apocalyptic Love« (2012).

Gibson Les Paul kitare, črn klobuk in očala ter kodrasta frizura - Slash je prava rock ikona, ki navdihuje ljubitelje glasbe po vsem svetu.

Kitarist z magičnim darom za rife uživa veliko spoštovanje tudi med glasbenimi kolegi. Sodeloval in nastopal je z največjimi imeni popularne glasbe kot so Micheal Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne ... in pustil unikatni pečat na ploščah drugih izvajalcev, tudi Rihanne.

Prejel je številne nagrade in priznanja; v izborih glasbenih kritikov in medijev Slasha uvrščajo med najboljše električne kitariste vseh časov (Time Magazine 2009 - 2. mesto;  Guitarist magazine – 3. in 4. mesto); kot član GN'R je letos postal nesmrten še v Rock and Roll Hall of Fame, svojo zvezdo ima tudi na hollywoodskem Walk the Fame.

Info: Kdaj, kdo in kje?

SLASH featuring Myles Kennedy and The Conspirators + predskupina Tide

Petek, 8. februar 2013 ob 20.00, Hala Tivoli, Ljubljana

Slash zaenkrat ne načrtuje novih koncertov v Evropi, kar je še dodaten razlog, da se njegovega nastopa na domačih tleh zagotovo udeležite!

Slash se je odzval tudi na veliko željo njegovih fanov v Sloveniji, ki si želijo srečanja z njim. Zato smo skupaj z njim pripravili tudi 'meet and greet' nagradne igre in pozivamo vse zainteresirane, da spremljajo medije in se prijavijo na natečaje za osebno srečanje z legendarnim kitaristom!

  • 19.00 – vstop za obiskovalce
  • 20.00 – nastop Tide
  • 21.00 – nastop SLASH featuring Myles Kennedy and The Conspirators

Predprodajna mesta: Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Hipermarketi Mercatorja, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Kino Šiška, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, blagajna Hale Tivoli ...

Internetna prodaja: http://www.concertica.si in http://www.eventim.si