S kraljevega dvora so sporočili: Meghan je NOSEČA!

S kraljevega dvora so pred nekaj trenutki sporočili, da se bosta Meghan Markle in princ Harry spomladi razveselila svojega prvega otročka!

S kraljevega dvora so sporočili: Meghan je NOSEČA! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2018

Še pred dnevi so v nekaterih medijih pisali, da naj bi v zakonu vojvodinje Meghan in princa Harryja škripalo, danes pa nas je s kraljevega dvora neizmerno razveselila vest, da kraljevi par pričakuje naraščaj!

Svojo veselo novico sta pretekli petek svojim bližnjim povedala na poroki princese Eugenie, sestrične princev Williama in Harryja. Mimogrede, čudovite utrinke s poroke si lahko ogledaš TUKAJ.

Ob razglasitvi novice je Kensingtonska palača sporočila:

"Njuna kraljeva visokost vojvoda in vojvodinja Susseška z zadovoljstvom naznanjata, da vojvodinja Susseška spomladi 2019 pričakuje dojenčka. Njuna kraljeva visokost ceni vso podporo, ki sta jo prejela od ljudi z vsega sveta od njune majske poroke naprej in z veseljem delita to veselo novico z javnostjo."

O Meghanini nosečnosti se je sicer začelo govoriti že pred dobrim mesecem, ko se je v javnosti pojavila v tej obleki:

Govorice pa je danes zjutraj spodbudila tudi s tem, ko se je pri izstopu iz letala držala za trebuh in si ga kasneje prekrila z mapo.

V petek je na zgoraj omenjeni poroki prav tako nosila sumljivo širok Givenchyjev plašč ...

... in kot poroča Daily Mail, je takrat bilo opaziti, da jo je princ Harry ves čas božal po spodnjem delu hrbta.

Pretekli mesec so mediji prav tako opazili Meghanino mamo Dorio Regland, ki je v Californii obiskovala tečaj za skrb za otroka. Po poročanju kraljevega vira naj bi se namreč Doria sčasoma preselila v London, kjer bi Meghan pomagala pri skrbi za otroka, saj ta ne želi najeti varuške.

Spomladanski otrok Meghan in Harryja bo tako kraljičin osmi pravnuk (ali pravnukinja).

Bodočima staršema iz srca čestitamo, Meghan pa želimo čim manj težav ter se že veselimo njenih nosečniških fotografij in modnih oprav!

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Poglej, kako RAZKOŠEN je dom Kate Middleton in princa Williama (VIDEO)

Priporočamo tudi: Izbranka Lada Bizovičarja je na Instagramu PRVIČ delila njegovo fotko