Prvo srečanje lepotnih blogerk pri nas poželo izjemen uspeh!

V petek, 2. oktobra, se je v Grand hotelu Union v Ljubljani odvila 1. konferenca lepotnih blogerk – Bloggers MeetUp 2015, ki je poleg odličnega programa in druženja postregla z nagradami v lepotni industriji. Nujno preveri, kdo so nagrajenci ...

Prvo srečanje lepotnih blogerk pri nas poželo izjemen uspeh! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
7. 10. 2015

Sanjski dan lepotne blogerke. S temi besedami bi lahko opisali čudovit dogodek Beautiful Bloggers MeetUp, ki ga je zasnovala Nika Veger, lepotna blogerka in uspešna profesionalna vizažistka s številnimi referencami.

Dogodek je ponudil s samimi presežki. Odlikovala ga je odlična organizacija, predstavitev najnovejših lepotnih izdelkov oziroma storitev, prijetno sproščeno vzdušje in številna uporabna predavanja.

Svoje znanje so z udeleženci delili:

Matej

  • o optimizaciji bloga je spregovoril Jure Doler

  • svojo zgodbo o uspehu je z udeleženci delila Kozmetika Afrodita

  • o sodelovanju med lepotnimi blogerji in uvozniki pa so na okrogli mizi spregovorili blogerji in predstavniki lepotne industrije (za uvod je poskrbela avtorica najstarejšega slovenskega lepotnega bloga Gabi Nedič)

Sklepni del dogodka je minil v znamenju nagrad ...

33 lepotnih blogerk je prek spletne ankete izbralo presežke v lepotni industriji, ki so jih najbolj navdušili v obdobju od jeseni 2014 do jeseni 2015.

Nagrade so podelili v petih kategorijah, nagrajenci pa so naslednji ...

Za najboljše sodelovanje z lepotnimi blogerkami so nagradili podjetje Dominur d. o. o., nagrado v kategoriji Lepotni pionir, ki je postavil nov mejnik na naši lepotni sceni, je prejela znamka AlpStories.

Za najboljšo slovensko znamko so izbrali Kozmetiko Afrodita, za najboljšo lepotno novost pa je bila izbrana L'Occitanova izboljševalna CC krema Popolna potonika.

Nika

Na fotografiji: predstavnici L'Occitana Barbara Završnik in Kristina Škrlj z organizatorko Niko Veger

Vichy je za predstavitev novosti Idealia Skin Sleep prejel nagrado za najboljši dogodek za blogerke, posebno priznanje za povezovanje vseh lepotnih blogerk pa je prejela blogerka Ana Verdnik, ki je ustanovila FB skupino Slovenian Beauty Bloggers.

Vseskozi je v osrednjem prostoru potekalo sproščeno druženje, na katerem smo ob slastnih prigrizkih spoznavali številne lepotne novosti, ki so jih predstavili:

Alessandro, Avon, AlpStories, Curaprox, Clarisonic, Les Couvent Des Minimes, Melvita, Oriflame, Philips, Young Blood, Vichy, L'Occitane, Lassana, Zlatarna Celje, Kozmetika Afrodita, Dvorec Trebnik.

konferenca

Če bi tudi sama rada doživela sanjski dan vsake lepotne blogerke, potem nikakor ne smeš zamuditi naslednjega Beautiful Bloggers MeetUp-a.

TUKAJ te čaka še več fotoutrinkov, ki te bodo zagotovo prepričali, da boš prihodnjič zraven tudi ti!