Pridi na izmenjevalnico knjig in modnih dodatkov, pa še pogovor o branju!

So knjige, ki jih hranimo na knjižnih policah, so pa tudi takšne, ki smo jih sicer prebrali, a jih z veseljem podarimo njihovemu naslednjem bralcu.

Pridi na izmenjevalnico knjig in modnih dodatkov, pa še pogovor o branju! (foto: facebook.com/groups/knjigobeznice) facebook.com/groups/knjigobeznice
9. 2. 2016

Podobno je s torbicami, uhani in zapestnicami. Nekaterih ne bi nikoli zamenjali, drugih smo se že zdavnaj naveličali.

Knjižne molje ter modne navdušenke in navdušence zato vabimo na Fabulino izmenjevalnico knjig in modnih dodatkov, ki bo potekala prvo in zadnjo nedeljo festivala.

Menjali bomo knjigo za knjigo, modni dodatek za knjigo ali pa modni dodatek za modni dodatek.

Pridruži se nam 28. februarja in 6. marca med 10. in 14. uro v galeriji DLUL, Breg 22, Ljubljana. Vsak lahko prinese do pet knjig in do pet modnih dodatkov. Dobrodošli tudi otroci!

Pomembno je, da knjigo za zamenjavo skrbno izbereš in prineseš le tiste, ki si jih prebrala!

V galeriji jih bomo razvrstili po žanrih in jih ponudili obiskovalcem.

Na dogodkih bomo v nedeljo, 28. februarja ob 11.00 gostili igralca Marka Mandića, v nedeljo, 7. marca ob 11.00 pa pisateljico in novinarko Vesno Milek. O knjigah in branju se bo z njima pogovarjala Tina Košir Mazi.

Dišalo bo po dobrih knjigah in modi, pa tudi po kavi in rogljičkih! Vabljena!

V sodelovanju z revijo ELLE in skupino Knjigobežnice, ki spodbuja izmenjavo knjig med bralci. Knjige, ki bodo ostale, bomo razdelili po knjigobežnicah - hišicah za izmenjavo knjig.

Več o festivalu Fabula: www.festival-fabula.org/2016/.

logo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri