Polonapolona skodelice z osebnostjo (popolno darilo za kavoljube)

Imaš prijateljico, ki je prava kofetkarica in še ne veš, kaj finega bi ji podarila za božička (ali pa dedka mraza)? Skodelice Polonapolona so popolno darilo za kavoljube.

Polonapolona skodelice z osebnostjo (popolno darilo za kavoljube) (foto: Romina Ivančič) Romina Ivančič
19. 12. 2016

Skodelice Polonapolona ustvarja iskriva Ljubljančanka Polona, ki zase pravi:

"Jaz sem tista, ki se spomnim s kom bi rada kofetala, potem pa ga narišem in mu napišem karakter. Sem tudi tista, ki plačuje račune, ukazuje študentom, dela imenitne excel table, pomiva kavne džezve in pometa po pisarni," pravi Polona, ki je v Parizu končala študij mode in modne ilustracije.

Naslednjih 15 let je 'žonglirala' med kostumagrifijo, modo, gospodinjstvom, gradbeništvom, risanjem, pisanjem, otroci, možem, psom in krediti. Nekega dne pa je dobila fantastično idejo za Skodelice z osebnostjo.

Rekla si je:

"Znam dobro risat', pa fino pisat', pa res rada pijem kavo, drugih znanj pa za to, da mam biznis s šalcami, pa najbrž ne rabim."

In tako se je začela pisati njena zgodba o upehu ...

Osebnosti na skodelicah, s katerimi se družiš ob kavi, so inspirirane s slovitimi pisatelji, poeti, znanstveniki in sosedi. 

Vse je narisala Polona, pa še posebno nabrite reke jim je položila v usta in jim napisala nadrobne opise osebnosti, ker vsi radi vemo s kom pijemo kavo.

Preberi še: Top darila za prijateljico (za manj kot 15 evrov!) ali pa spoznaj Slovenki, ki navdušujeta z najbolj trendi nahrbtniki v tem trenutku!

PRIPOROČAMO TUDI: Top darila ZANJ (za manj kot 15 evrov!)