Aktualno Promocijsko sporočilo

Pogovarjali smo se s Slovenko, ki je vodila treninge na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi

7. 6. 2023
Pogovarjali smo se s Slovenko, ki je vodila treninge na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Slovenka Vida Macura Maglica je vodila treninge na največjem sejmu športa in wellnessa v Evropi, ki se odvija v Riminiju. Zaupala nam je, zakaj je dobila to veliko priložnost in kako ji je uspelo ustvariti tako učinkovito in zato priljubljeno fitnes aplikacijo Extreme Training®, ter tudi vsa pozitivna dejstva o njenih vrhunskih prehranskih dodatkih, narejenih v Sloveniji.

Vida, lepo pozdravljeni. Športni navdušenci in vsi drugi vas poznamo kot uspešno licencirano kondicijsko trenerko in kreatorko patentirane vadbe Extreme Training®️. Potem ko ste bili pred kratkim povabljeni v Dubaj na največji sejem športa in zdravja Dubai Active, kjer ste kot ena od 10 najboljših profesionalnih trenerjev na svetu vodili trening na glavnem odru, ste bili zdaj povabljeni v Rimini na največji sejem športa in wellnessa v Evropi, Rimini Wellness. Kaj menite, da je tisto odločilno, da so si tam želeli prav vas?

Najprej najlepša hvala za takšno lepo predstavitev. Mislim, da povabilom na sejme botruje uspešnost naše fitnes aplikacije Extreme Training® (namreč leta 2020 smo zasedli 1. mesto v svetu za inovativnost med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes, leta 2021 smo zasedli 6. mesto v svetu po številu uporabnic med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes (to ocenjuje neposredno Google). Aplikacija Extreme Training® je namenjena ženskam in pokriva vsa starostna in življenjska obdobja ene ženske. In ker imamo kar visoko število uporabnic na Extreme Training® aplikaciji z vsega sveta, si sejem s povabilom mene k njim (da vodim na njihovem sejmu treninge) zagotovi večjo obiskanost. Logično je, da se osebe, ki trenirajo z menoj prek naše Extreme Training® aplikacije, če vidijo, da bom vodila trening v mestu zraven njihovega prebivališča, sejma udeležijo in pridejo z menoj trenirat v živo. Enako bi storila jaz. 🙂

Katere so vaše največje prednosti v svetu trenerstva?

Moje znanje in to, da mi je uspelo ustvariti Extreme Training® in patentirati program, s katerim uporabnica ob treniranju samo dvakrat teden po eno uro dosega vidne in zavidljive rezultate brez diet in odrekanja hrani. Namreč, sama sem stara 40 let in imam dva majhna otroka in zelo zaseden urnik. Kar pomeni, da mi način življenja ne dopušča, da bi vsak dan porabljala ure in ure v telovadnici, zato sem ustvarila vadbene programe Extreme Training®, ki ob malo vloženem času dajo ogromen rezultat; res pa je, da ob vsaki končani vadbi Extreme Training® uporabnica potna, kot da bi ravnokar prišla izpod tuša.

S čim menite, da ste prepričali poznavalce fitnes treningov in zdravega načina življenja?

S svojim znanjem, energijo, načinom vodenja treninga, s samimi programi vadbe Extreme Training® in ne nazadnje s svojo ljubeznijo in predanostjo športu – ta celoten skupek je po mojem mnenju vplival na to.

Povejte nam nekaj več o sejmu v Riminiju, ki bo letos potekal od 1. do 4. junija. Kaj tam pričakujejo od vas? Koliko treningov boste vodili in ali boste imeli poleg treningov še kakšne dodatne zadolžitve?

Pričakujejo, da vodim treninge. 🙂 Odvodila bom 3 treninge na dan (vsak dan 3 treninge, v štirih dneh 12 treningov). Čeprav so mi ravno včeraj pisali, ali lahko dodajo še kak trening, ki bi ga odvodila ... Kar pomeni, da bi bilo to več kot 12 treningov v štirih dneh na njihovem glavnem odru, ki ga imenujejo International Stage. Poleg vodenih treningov me čakajo še intervjuji, za katere seveda tudi čakam časovnico, tako da bo kar pestro obarvan sejem. 🙂

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RiminiWellness Official (@riminiwellness)

Med drugim ste postali tudi obraz največjega sejma športa in wellnessa na svetu, ki se vsako leto odvija v Dubaju. Tam ste poleg vizualne promocije sejma udeležencem ponudili najkakovostnejše treninge in pa tudi poglobljeno predavanje o svoji poslovni poti. Kaj predstavljate in sporočate s svojim delom, fitnes znamko in aplikacijo Extreme Training®️?

Tako je, in to si štejem v zelo veliko čast in sem izredno ponosna na ta dosežek. S svojim delom sporočam, da je pomembno, da usvojimo zdrav način življenja, ki ne sme biti agresiven do našega telesa v smislu prevelikega odrekanja. Namreč, zaradi prevelikega odrekanja (npr. zelo stroga dieta, naporen trening vsak dan) se nam lahko oz. se nam zdrav način življenja zameri in ga prekinemo, saj si ne predstavljamo, da bi vse življenje vsak dan oddelali prenaporen trening zase, bili na strogi dieti itd. Pomembno, je da v svoje življenje vpeljemo zdrav način življenja na prijazen način do samih sebe. Torej treniramo 2 do 3-krat na teden (z Extreme Training® programom ni potrebno več) in nato, ko bomo že trenirali in se nam bo gibanje vtisnilo v naš celični spomin (približno potreben čas za usvojitev novih navad je 1 do 3 mesece), pa bo telo samo iskalo gibanje. Posledično bomo vpeljali bolj zdrave obroke v svoj vsakdan, in tako bomo korak za korakom na prijazen način prevzemali zdrav način življenja, čemur bomo brez problema sledili vse življenje. Pomembno je, da se nismo ničemur odrekali in smo že v coni zdravega načina življenja. Kar pomeni, da se posledično bolje počutimo, imamo manj bolečin v sklepih in križu, s treningom večamo kostno gostoto in mišično maso, kar je izredno pomembno pri procesu staranja. Torej, ne le da se bomo v danem trenutku bolje počutili in imeli večjo samozavest zaradi fit zapeljive postave, ampak hkrati investiramo tudi v svojo starost, kar je prav tako izredno pomembno.

Vaša aplikacija Extreme Training®️ je trenutno velik hit med športnimi navdušenkami, saj je namenjena predvsem ženski populaciji in pokriva vse starostne skupine kot tudi vsa življenjska obdobja posameznice. Gre tako rekoč za osebnega trenerja na domu. Katere njene prednosti bi izpostavili oziroma po čem se razlikuje od drugih podobnih aplikacij, da je lahko tako zelo priljubljena?

Hvala bogu je res tako, na kar sem izredno ponosna. Razlikuje se predvsem v sestavi programov treninga. Namreč, gre za programe treninga, ki so namenjeni izključno ženskemu telesu, to je prva prednost, druga prednost je, da je zaradi natančno, do vejice premišljeno pripravljenih in patentiranih programov treninga pod blagovno znamko Extreme Training® rezultat preoblikovane postave posameznice viden že po samo 2 tednih ob treniranju samo 2-krat na teden po 1 uro. Torej uporabnica porabi 4 ure svojega časa za trening v 14 dnevih in že uživa sadove napredka preoblikavane postave, kar je izredno pomembno glede na to, kako hiter tempo življenja živimo. Tretja prednost je, da aplikacija Extreme Training® predstavlja osebnega trenerja na domu uporabnice. Namreč, vsaka uporabnica ob odgovoru na nekaj preprostih vprašanj prejme točno pripravljen program treninga zase (npr. oseba po porodu bo prejela poporodni program, nosečka bo prejela nosečniški program vadbe, nekdo, ki nikoli ni nič treniral, bo prejel program Novinke itd.). Četrta prednost je, da so treningi v celoti vodeni od vključno ogrevanja do vključno raztezanja, in se ta intenzivost zvišuje iz tedna v teden. Peta prednost je, da je aplikacija Extreme Training® v celoti prevedena v 6 svetovnih jezikov in plasirana globalno na trg. In šesta prednost aplikacije Extreme Training® je, da imate v njej na voljo kar 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti (za 365 dni, vsak dan 5 dnevnih obrokov), ki niso diete! Namreč, med zdravimi jedilniki boste zasledili tudi toast, testenine ... ampak kakšne? 😉 In posebnost teh jedilnikov je tudi, da se lahko mešajo med seboj – če vam npr. današnja večerja ni všeč, enostavno izberete večerjo iz drugega dneva in ne presežete priporočenega dnevnega kalorijskega vnosa. Sedma prednost aplikacije Extreme Training® je definitivno tudi ta, da so vsi novi vadbeni programi, ki prihajajo v aplikacijo, popolnoma brezplačni. Torej ima uporabnica na voljo vedno več vsebine brez doplačila. Prednosti je še mnogo, saj ne gre za klasično fitnes aplikacijo, ampak gre za aplikacijo, namenjeno izključno ženski populaciji, in še to po noro ugodni ceni, in sicer 9,99 evra na mesec. Predlagam, da se uporabnica sama prepriča o uspehu in prednostih naše aplikacije Extreme Training®.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Bliža se poletje in v tem času vsi še bolj pospešeno iščemo rešitve, kako čim bolj učinkovito pridobiti formo in lepo oblikovano telo. Kaj bi priporočali vsem, ki si želijo do poletja ''pridelati'' čvrstejšo zadnjico in lepo oblikovane noge?

Vsekakor bi priporočala naložitev naše aplikacije Extreme Training®, kjer so rezultati vidni že po dveh tednih. In da ob naložitvi aplikacije uporabnica odgovori na vprašanja ter tako prejme program treninga, pripravljen izključno zanjo (personaliziran trening) – to je hitra in dolgoročna rešitev. Vsekakor pa je fit postavo treba tudi vzdrževati, da bo hitra rešitev postala dolgoročna rešitev, kot sem prej povedala. Torej, s 1. 6. 2023 prihaja nov vadbeni program Summer Challenge 2.0, ki je namenjen vročim poletnim dnem, saj je pomembno, da ohranjamo zdrav način življenja in se ohranjamo v formi vse leto. Ljudje, ki mislijo, da bodo poleti malo več hodili in plavali ter jim zato ni treba trenirati, se motijo. Namreč, nikakor ne moremo hoje ali nekaj zamahov v vodi enačiti s treningom. Tako mi vsako leto poskrbimo, da naše uporabnice prejmejo nov vadbeni program pod imenom Summer Challenge, ki je namenjen, kot sem povedala, prav vročim poletnim dnem.

V kolikem času naj bi bili ob upoštevanju rednosti vadbe Extreme Training®️ in uravnotežene prehrane vidni prvi rezultati?

V dveh tednih ob treniranju 2-krat na teden po 1 uro (v to eno uro vštevamo ogrevanje in raztezanje, kar pomeni, da je sam trening krajši), uporabnici ob tem ni treba upoštevati nobene diete, pa je rezultat že v 14 dnevih očitno viden.

Kaj pa če posameznici primanjkuje motivacije, da bi sploh začela vaditi? Kaj bi ji svetovali v takem primeru?

Pomembno, je da najprej sebe postavimo na prvo mesto. Namreč, ko se zavedamo svoje minljivosti in da imamo samo eno življenje in eno telo, za katero moramo skrbeti sami, saj ne more nihče namesto nas, se »zbrcamo v našo lepo ritko« in začnemo telovaditi. Najprej moramo torej ozavestiti, da naše telo prikazuje naš način življenja, in ko to usvojimo, nam ostane le še, da določimo dneve, kdaj bomo doma ali v telovadnici ali na prostem trenirali. Z aplikacijo Extreme Training® lahko trenirate kjerkoli (doma, zunaj, na dopustu, v tujini ...) in kadarkoli (treningi na vaš ukaz). In ko imamo določen urnik, da bomo 2-krat na teden oddelali trening, nam ostane le to, da se urnika držimo. Tako posledično usvojimo zdrav način življenja in čez določen čas (adaptacijski čas 1 do 3 mesece) nam telo samo na ta dan išče trening.

Kot licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®️ ste predstavili tudi prehranske dodatke, ki se bodo distribuirali tudi v Dubaju. Gre za najkvalitetnejše prehranske dodatke po dostopnih cenah. Komu bi jih priporočali in zakaj?

Ja, res je. Ti prehranski dodatki so, bi lahko rekla, kot moji otroci. 🙂 Nanje sem izredno ponosna, saj so popolnoma naravni, najvišje kakovosti in izdelani v Sloveniji. Torej gre za popolnoma domač proizvod. Ustvarjali smo jih kar več kot leto dni. Od premium embalaže do premium izdelka. Torej NE GRE za prehranske dodatke, ki jih kupiš v državi nižje razvitega gospodarstva in prelepiš svojo etiketo čez ter prodajaš pod svojo blagovno znamko. Nikakor! Gre za popolnoma naš proizvod, ki je BIO in narejen v Sloveniji z vsemi pripadajočimi certifikati.

Vsem ženskam, ki imajo težave s prenajedanjem (hormonska nihanja, predmenstrualni ciklus ipd.) in/ali jedo pozno zvečer, kar posledično pomeni povečanje teže, bi svetovala naš PREMIUM APETITE BLOCKER EXTREME®. Ta deluje tako, da zatre željo po hrani, kar pomeni, da ob užitju ene kapsule PREMIUM APETITE BLOCKER EXTREME® oseba ni lačna in nima potrebe po hrani. Hkrati pa vpliva na naše možganske receptorje tako, da zavira potrebo po sladkarijah, kar je večni problem pri ženskah – večina nas je sladkosnedih. 🙂 Sestavine so popolnoma naravne z vsemi certifikati, najvišje kvalitete in prehranski dodatek je izdelan v Sloveniji.

Nato bi vsem, ki želijo izgubiti kak kilogram, predlagala naš PREMIUM WEIGHT LOSS FORMULA EXTREME®. Ta odvaja vodo in maščobo iz telesa, kapsule PREMIUM WEIGHT LOSS FORMULE EXTREME® lahko posameznica uživa tudi, če ne trenira. Če trenira, pa priporočam, da eno kapsulo užije 20 minut pred vadbo, tako se bo dodatno prepotila. Sestavine so popolnoma naravne z vsemi certifikati, najvišje  kvalitete in prehranski dodatek je izdelan v Sloveniji.

Pri osebah, ki nikakor ne morejo shujšati ne glede na to, kaj vse so že preizkusile, so najverjetneje težava zamaščena jetra. Tem bi priporočila naš PREMIUM DETOX CHLOROPHYLL EXTREME®. Gre za izredno močan detox, ki jim bo pomagal razmastiti jetra, zmanjšala se bo napihnjenost v predelu trebuha in redno bodo lahko odhajale na potrebo.

Ker se bliža poletje in nas ima poleti večina težave z odvajanjem blata, pomankanjem energije in napihnjenostjo, bi svetovala naš PREMIUM IMMUNO COCTAIL EXTREME®. Gre za edinstveno formulo, ki bo osebi pomagala, da blato odvaja redno, ni napihnjena v predelu trebuha in ima več energije. Deluje kot nekakšen energijski napitek – ob uživanju imaš boljšo koncetracijo in več energije. Sestavine so popolnoma naravne z vsemi certifikati, najvišje kvalitete in prehranski dodatek je izdelan v Sloveniji.

In ker poleti ali po porodu lasje izgubijo sijaj, začnejo odpadati, se lomijo itd. (osebno sem po obeh porodih izgubila lase, odpadali so mi v šopih, da sem bila prisiljena omisliti si podaljške), koža pa je dehidrirana, je tu najboljša rešitev naš PREMIUM COLLAGEN EXTREME®. Gre za najvišji in najdražji morski hidrolizirani kolagen, ki smo mu dodali še hiularonsko kislino. Torej gre za zelo visoko koncentracijo peptidnega kolagena (najvišja kvaliteta), ki smo mu dodali še hialuronsko kislino (hialuron dodajamo v telo, da zmanjšamo gube, povečamo gibljivost sklepov), namenjenega lasem, nohtom in koži. Z njim si zagotovimo sijoče zdrave lase, manj gubic in zdrave nohte. Poleg visoke kvalitete in slovenskega porekla je prednost našega PREMIUM COLLAGEN EXTREME® tudi, da je pakiran v majhne vrečkice in ga enostavno vzameš s seboj v službo, na plažo itd. ter samo zmešaš v 2 do 3 dl vode in vedno popiješ svežega. Sestavine so popolnoma naravne z vsemi certifikati najvišje kvalitete in prehranski dodatek je izdelan v Sloveniji.

Nazadnje bi izpostavila tudi naš prehranski dodatek PREMIUM Mg & Ca COMPLEX EXTREME®, ki je vse, kar bi svetovala vsem, da ga imajo doma. Kajti magnezij in kalcij telesu moramo dodajati, saj ga samo ne proizvaja. Vem, da je na trgu ogromno izdelkov Mg in Ca po smešno ugodnih cenah, ampak vprašajte se, kaj prejmete za to ceno, kaj vnašate v telo in ali vam bo to res pomagalo? Pri nas damo ogromno na kvaliteto in jamčimo za zadovoljstvo strankam ob uživanju naših prehranskih dodatkov, ki so seveda trenutno na voljo po promo cenah, da se lahko vsaka izmed vas prepriča o njihovi kakovosti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)