Poglej, kje bodo živeli tekmovalci šova nova Kmetija (ki ga bo vodila Natalija Bratkovič)

Opaaaaa! Kakšno razkošje! In kako lepa kmetija! To MORAŠ videti. ;)

Poglej, kje bodo živeli tekmovalci šova nova Kmetija (ki ga bo vodila Natalija Bratkovič) (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 8. 2018

Se sprašuješ, kakšna je nova kmetija, ki jo bomo lahko jeseni spremljali na Pop TV?

"To vprašanje smo si zastavljali skoraj vso pot iz Ljubljane pa vse do Male Polane v Prekmurju, kjer se tokrat snema resničnosti šov Kmetija, ki bo letos dobro premešal karte," piše novinar revije Nova.

Če je bila lanska kmetija kot v skromnih in starih kmečkih časih, je letos vse drugače, saj bo predvidoma 17 tekmovalcev, med katerimi bodo tudi znani obrazi preteklih šovov, uživalo v pravem razkošju.

Vse skupaj namreč čaka lepo in urejeno posestvo, da o sodobni, moderni in udobni kmečki hiši, kjer bodo vsi skupaj bivali, niti ne govorimo. To bodo v hipu opazili tako tekmovalci kot tudi gledalci, saj gre za povsem drugo zgodbo, kot smo je navajeni s preteklih kmetij.

"Lani recimo niso imeli nič, zdaj imajo vse, saj lahko prinesejo s seboj svoja oblačila, svoje osebne stvari, prav tako pa lahko počnejo skoraj vse, kar sicer delajo v vsakdanjem življenju, sploh če se recimo kdo ukvarja z jogo ali pa ima kakšen drug hobi," je ob ogledu kmečkega posestva povedal Miloš Ratkovič, ki ga med drugim zanima tudi to, kako bodo to sodobno kmetijo, ki je novost, sprejeli gledalci.

Se veda se ob tem poraja vprašanje, kaj bodo sploh delali tekmovalci, če bodo imeli praktično vse na dlani?

"Bodite brez skrbi, na vse smo pomislili, tako da je pripravljenih kar nekaj skritih adutov, o katerih pa še ne morem govoriti. Lahko pa vam morda zaupam, da bo ena izmed nalog tudi ta, da bodo lahko opravili izpit za traktor, ...

... nad novopečenimi kmeti pa bo bdela mentorica Nada Zorec (fotografija spodaj), ki ji izkušenj s kmetijo ne manjka," pravi Miloš.

No, kako izkušeni, delovni in marljivi pa so za zdaj še skrivnostni tekmovalci, bomo izvedeli že takoj po poletnih počitnicah.

Za revijo Nova napisal Alesh Maatko
Za splet priredila Ana Murn
Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: "Ja, bojim se resne zveze!" (iskrena izpoved naše novinarke)

Priporočamo tudi: "Bila sva popoln par z eno samo napako - on je GEJ!!!" (iskrena izpoved)