Poglej, kako prikupno hčerko ima osebna trenerka Nataša Gorenc (The Biggest Loser Slovenija)

Nataša Gorenc, trenerka v šovu The Biggest Loser, morda med treningi daje vtis nepopustljive in stroge osebe, vendar pa njene mnoge fotografije z otroci, ki jih deli na Instagramu, kažejo predvsem njeno nežno plat. Med brskanjem po njenem profilu nas je še posebej prevzela lepota njene 15-letne hčerke Tjaše.

Poglej, kako prikupno hčerko ima osebna trenerka Nataša Gorenc (The Biggest Loser Slovenija) (foto: Prt Scr Instagram/gymbynatasa) Prt Scr Instagram/gymbynatasa
20. 10. 2017

Nataša Gorenc je profesionalna osebna trenerka in zagovornica zdravega načina življenja, ki jo vodi pozitivna naravnanost. Kot je pred kratkim povedala tukaj, je njena največja posebnost "verjetno v energiji, ljubezni do gibanja, ki jo predajam naprej. Moje ure so prežete z nabojem, čutijo se posebne vibracije."

"Znana sem po tem, da moji treningi niso nikoli lahki. To je moja posebnost. Ni popuščanja. Ko se trenira, se trenira, ko se počiva, se počiva," pravi in to je moč videti tudi pri treningu v letošnjem šovu The Biggest Loser Slovenija.

Kljub temu da Nataša daje vtis nepopustljive in stroge osebe pa njene mnoge fotografije z otroci, ki jih deli na Instagramu, kažejo, da je zasebno zelo ljubeča mama in tudi njihova prijateljica ter da je družina med seboj zelo povezana.

Nataša na Instagramu dnevno deli svoje vtise s treningov in iz vsakdanjega življenja ter družinske fotografije.

Tako smo med brskanjem po njenem profilu naleteli tudi na njeno hčerko, ki je pri svojih 15-ih letih že prava lepotica.

Se tudi tebi zdi, da je na spodnji fotografiji po nasmehu precej podobna svoji mami?

Nataša ima poleg Tjaše še dva sina, 17-letnega Domna in 12-letnega Jakoba.

Ljubezen do gibanja pa je trenerka šova The Biggest Loser prenesla tudi na svoje otroke. Domen igra košarko, Tjaša pleše, najmlajši Jakob pa trenira tenis.

Družina je med seboj očitno zelo povezana in ljubezni ji vsekakor ne manjka, kar dokazuje tudi spodnja fotografija, ki jo je Nataša objavila na svojem Instagramu:

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: Tako ljubka je hčerkica Ive Kranjc in Aljoše Bagole!

Priporočamo tudi: Zamolčana resnica o šovu The Biggest Loser.

NAGRADNA IGRA: Sodeluj v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2017!