Podarjene vstopnice za film Igre lakote! Si med dobitniki?

V sredo, 18. novembra, se bo v vseh kinih Cineplexx Slovenija zgodila prepremierna projekcija težko pričakovanega zadnjega dela filma iz franšize Igre lakote: Upor, 2.del

Podarjene vstopnice za film Igre lakote! Si med dobitniki? (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2015

Drugi del Upora nas sooča z mogočnim zaključkom, v katerem Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) spozna, da ne gre več zgolj za preživetje – zdaj je na kocki prihodnost.

Medtem ko v Panemu divja vojna, se Katniss s predsednikom Snowom (Donald Sutherland) sooči še zadnjič. Z najožjimi prijatelji ob strani – med njimi so Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) in Peeta (Josh Hutcherson) – in z enoto iz 13. okrožja se Katniss opravi na nalogo, pri kateri za osvoboditev državljanov Panema vsi tvegajo življenja; uprizorijo atentat na predsednika, ki je že tako ali tako obseden z načrti, kako uničiti Katniss.

Smrtonosne zanke, neusmiljeni nasprotniki in težke odločitve bodo zanjo precej večji izziv, kot je bila katera koli arena, v kateri je pristala med Igrami lakote.

Oglej si napovednik:

Cosmopolitan je v sodelovanju z Cineplexx Slovenija pripravil nagradno igro, v kateri podarjamo 5x po dve vsotpnici.

Srečni nagrajenci, ki ste v komentar pod članek pravilno odgovorili na nagradno vprašanje - Iz katerega okrožja prihaja Katniss Everdeen? (Pravilni odgovor: iz 12), in prejmete vsak po 2 vstopnici za omenjeno filmsko poslastico, pa ste:

  • Mateja Brolih
  • Maruša Rampre
  • Katarina Laknar
  • Petra Romic
  • Tjaša Hajnrihar

Čestitamo, prosimo vas, da nam na naš elektronski naslov cosmopolitan.si@adriamedia.si pošljete sporočilo z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, davčno in telefonsko številko), da vas bomo lahko obvestili o prevzemu nagrade!