Po zmagi Ukrajine je zdaj jasno, KJE bo naslednje leto Evrovizija (to te bo vrglo s stola!)

Kako, prosim?

Po zmagi Ukrajine je zdaj jasno, KJE bo naslednje leto Evrovizija (to te bo vrglo s stola!) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2022

Si gledala včerajšnjo Evrovizijo? 

Pričakovano so po vseh napovedih zmagali predstavniki Ukrajine. Če si spregledala njihov nastop, si ga oglej spodaj, nas pa bolj zanima, KJE bo največje glasbeno tekmovanje in mi ti RAZKRIVAMO lokacijo!

V intervjuju za Eurovisionworld so zmagovalci Kalush Orchestra dejali: "Vsaka zmaga, v katerem koli pogledu, bi bila zelo pomembna za Ukrajino."

Ampak KJE bo potekalo glasbeno tekmovanje?

Oglasil se je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, ki je prepričan, da bi morala Evrovizija potekati v Ukrajini. Ampak, kako? Ukrajina je upostošena zaradi vojnega stanja.

TO je pravi razlog, zakaj si Srbkinja umiva roke na evrovizijskem odru (ozadje, ki ga MORAŠ poznati)

Takole je zapisal ...

"Naš pogum navdušuje svet, naša glasba osvaja Evropo! Prihodnje leto bo Ukrajina gostila Evrovizijo. Že tretjič v zgodovini. In kot verjamem: ne zadnjič. Potrudili se bomo, da bomo nekega dne gostili udeležence in obiskovalce Evrovizije v ukrajinskem Mariupolu. Svobodno, mirno in obnovljeno! Hvala za zmago Kalush Orchestra in vsem, ki ste glasovali za nas! Prepričan sem, da se približuje naša zmaga v boju s sovražnikom. Slava Ukrajini!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Predsednik Zelenski upa, da bodo do takrat Ukrajino spravili v red, vendar je to skoraj nemogoče verjeti, glede na to, da so mesta praktično izbrisana.

Si vedela?

Ukrajina ima že tri zmage na Evroviziji, in sicer leta 2004, 2016 in letošnja 2022. Bravoooo!

Še vedno so se kvalificirali za finale in osvojili tudi dve drugi mesti.

Ukrajina, razturate! ❤️

Na RTV so nam odgovorili, KOLIKO je Slovenijo letos stal nastop na Evrovoiziji 🤑