Zadnji del trilogije 50 ODTENKOV SVOBODE si bodo prvi gledalci ogledali že 6. februarja!

Še slab mesec dni nas loči do vrhunca! Zadnji del erotične trilogije Petdeset odtenkov svobode bo na sporedu še pred valentinovim - preveri, kje in kdaj točno!

Zadnji del trilogije 50 ODTENKOV SVOBODE si bodo prvi gledalci ogledali že 6. februarja! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2018

Sklepno dejanje ene najbolj uspešnih filmskih serij vseh časov se zaradi tehničnih zahtev in velikega povpraševanja iz Slovenske filharmonije seli v ...

Veliko dvorano ljubljanskega hotela Union, kjer se bo 6. februarja (in ne 7. februarja, kot je bilo sprva napovedano) odvila ekskluzivna predpremiera.

Svečani predpremieri bodo že naslednji dan, 7. februarja zvečer sledile premiere po Sloveniji, 8. februarja pa sklepni del priljubljene trilogije končno prihaja na redni kino spored.

Vstopnice so za najbolj neučakane že v prodaji na blagajnah in spletnih straneh kinematografov.

50 odtenkov svobode

Ljubiteljem trilogije se nedvomno obeta žgečkljivo in zapeljivo doživetje, polno presenečenj in napetih obratov, saj bo na velikem platnu svoj vrhunec doživela ena najbolj erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije - Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Gray.

NUJNO si oglej še zadnji napovednik filma TUKAJ:

Preberi še: Tako za svojo postavo skrbi Dakota Johnson (trening + prehrana)

Priporočamo tudi: Ne boš verjela, kaj je po poklicu oče Jamieja Dornana!