Perilo "50 Shades Darker" je tukaj, da ti pomaga prebuditi Anastasio v tebi!

Si radovedna?

Perilo "50 Shades Darker" je tukaj, da ti pomaga prebuditi Anastasio v tebi! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2016

Če je napovednik Petdeset odtenkov teme (50 Shades Darker) v tebi vzbudil čustva ljubosumja ob pogledu na razburkano seksualno življenje Anastasie Steel in Christiana Greya, nikar ne skrbi! Tukaj je perilo blagovne znamke Coco de Mer, ki prihaja iz Anglije. Pomagalo ti bo podžgati ogenj v njem!

V sodelovanju z avtorico svetovne uspešnice, E. L. James, je podjetje Coco de Mer javno predstavilo kolekcijo perila, katere navdih je bila Anastasiina spolna samozavest. Prav vsak kos zase je naravnost čudovit in neverjetno seksi.

 Perilo 50 odtenkov teme

"Inspiracijo za perilo Coco de Mer sem dobila med pisanjem [Petdeset odtenkov …] knjig,« je v sporočilu za javnost dejala Jamesova." Perilo Petdeset odtenkov teme resnično ponazarja Anino seksualno prebujenje. Je luksuzno, globoko provokativno in elegantno erotično.

 Perilo Coco de Mer

Kolekcija zajema 6 različnih linij: Red Room (Rdeča soba), Escala, Masquerade (Maškarada), Goddes (Boginja), Steel in Anastasia. Vsaka linija predstavlja element iz zgodbe in prehojenih stopničk Anastasiinega potovanja na poti prevzemanja dominantne vloge v odnosu s Christianom in prav vsi kosi so noro omamni.

Coco de mer

Kot pojasnjuje sporočilo za javnost, je poudarek kolekcije na "krepitvi vloge žensk med slavljenjem ženskosti in sofisticiranost."

Coco de Mer

Če si oboževalka Petdesetih odtenkov ali ne, boš želela imeti vsaj en kos najbolj seksi perila na svetu v svoji domači omari.

Cene izdelkov se gibljejo od 17 evrov do 70 evrov. Naročite ga lahko na spletni strani Coco de Mer.

Preberi še: VIDEO: Končno zunaj uradni filmski napovednik za 50 Shades Darker!

Priporočamo tudi članek: Kako postati šik kot prava Parižanka?