Otroška Evrovizija 2015: Odlična uvrstitev naše Line Kuduzović!

V soboto, 21. novembra, je v Sofiji potekala otroška Evrovizija 2015, na kateri je barve Slovenije zastopala 12-letna Lina Kuduzović, ki je poskrbela za nov uspeh v svoji karieri.

Otroška Evrovizija 2015: Odlična uvrstitev naše Line Kuduzović! (foto: facebook.com/sit.lina.kuduzovic) facebook.com/sit.lina.kuduzovic
23. 11. 2015

Lina se je na Evroviziji za otroke predstavila s skladbo Prva ljubezen, dosegla pa odlično uvrstitev – 3. mesto. Pred njo sta se uvrstila predstavnika Malte in Armenije.

Preden bereš, si oglej njen nastop:

Po nastopu je bila Lina presrečna, kar je razkrivala tudi objava na njenem facebook profilu, kjer je zapisala:

Lina

Slovenija je na Evroviziji za otroke sodelovala drugič, prvič nas je zastopala Ula Ložar s skladbo Nisi Sam/Your light.

Tako kot za Ulo, tudi za Lino stojita zakonca Marjetka in Raay Vovk (Maraaya), ki sta za pesem Prva ljubezen napisala glasbo, pod besedilo pa se podpisujejo: Lina, njena mama Sebina in Maraaya, za aranžma pa je poskrbel Raay.

Mala princeska, ki je leta 2010 zmagala v oddaji Slovenija ima talent, je tako po odlični uvrstitvi v švicarsken pevskem talent šovu v svojo glasbeno kariero dodaja nov mejnik.

Lina se je kmalu po tem, ko je pri sedmih letih čez noč postala znana po vsej Sloveniji, z družino preselila v Švico, kjer še vedno živi.

Oglej si še noro zabaven napovednik za parodijo na film 50 odtenkov sive ali pa fantastično reakcijo bodočega dedka ob veseli!

Priporočamo tudi: Zgodovina t-majice: Preprost kos, ki nikdar ne gre iz mode