NOVI COSMO je obvezna oprema za tvojo karanteno (VEČ VSEBINE!)

Pripravile smo jo v svojih domačih pisarnah, da boš tudi ti malo lažje prebrodila dneve, ko ti je prepovedano biti družabna metuljčica.

NOVI COSMO je obvezna oprema za tvojo karanteno (VEČ VSEBINE!) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
25. 3. 2020

Ker vidimo tvoje objave z oznako #OstajamDoma, smo se na uredništvu Cosmopolitana še posebej potrudili in novi številki dodali toliko vsebine, da ti branja zlepa ne bo zmanjkalo. Poleg tega, da je že samo branje revije eden od načinov za soočanje s samoizolacijo, ti predstavljamo še druge inovativne nasvete za ustvarjalno preživetje karantene doma.

Če si tudi ti ena od tistih, ki brez sramu priznajo, da ne morajo pogleda odvrniti od resničnostnih šovov, ki iščejo ljubezen, boš navdušena nad skrivnostmi iz zakulisja snemanja tovrstnih oddaj pri nas. Je res, da se tekmovalci želijo zaljubiti ali jih prepriča zajetno plačilo?

Si opazila, da je v krogu tvojih prijateljic vse več takšnih, ki hodijo z mlajšimi moškimi? Raziskali smo fenomen milenijskih razmerij, kjer so leta zares zgolj številka.

Našo naslovnico tokrat krasi krasna igralka Lucy Hale, ki jo vsi poznamo kot pridno punčko ... no, vse do zdaj. Na intervjuju se je izkazalo, da dekle skriva tudi temnejšo uporniško plat. 

Svojo skrivnost pa nam je zaupala tudi cosmo novinarka. S tabo deli svojo prvo izkušnjo seksa z žensko. Pssst! Zgodilo se je nekaj, kar se ji ni še z nobenim tipom, s katerim je bila prej.

Aprilska številka pa je tudi zeleno obarvana.

V čast dneva Zemlje, ki ga praznujemo 22. aprila, smo pripravili številne članke, s katerimi si lahko pomagaš do bolj čistejšega eko odtisa. S tabo delimo enostavne modne in lepotne trajnostne trike, govorile pa smo celo s politiki in jih povprašale, zakaj se, ko pride do ekologije, vse skupaj tako počasi premika. 

Kaj še? Pomagamo ti prikriti vse tipe mozoljev na tvojem obrazu, namignemo, zakaj bi ples ob drogu pomaga tvojemu mentalnemu zdravju, spodbujamo introverte, da zasijejo tudi v službi in še in še ... 

bbbbbbbbbbbbbbbbb

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Sonično napravo za čiščenje obraza EGGO v vrednosti 39,99 evra.

Naroči se TUKAJ!

Fotografije: Promocijsko gradivo, Giphy