NOVI COSMOPOLITAN je tvoj pomočnik #1 ta veseli december

Izvoli, prelistaj ga! 😍

NOVI COSMOPOLITAN je tvoj pomočnik #1 ta veseli december (foto: Cosmopolitan) Cosmopolitan
24. 11. 2022

Vsak zadnji četrtek v mesecu je dan za NOVO številko revije Cosmopolitan, tokrat takšno, prav lepo praznično obarvano.

V decembrski številki smo na enem mestu strnile vse lepotne, modne in seks trike, s katerimi bodo tvoji prazniki še bolj veseli! Ne spreglej tudi čudovitega vodnika po darilih, s katerimi lahko letos razvajaš svoje najdražje.

Tole je o naši novi številki v uvodniku zapisala izvršna urednica Kaja:

Kot včeraj se spomnim lanskega božičnega večera. Z možem sva ga preživela ob 500 kosih sestavljanke s starim motivom Disneyjevega Bambija, in ko je on naposled omagal in kot polhec zaspal na kavču poleg mene, sem sama nadaljevala z ogledom filma A boy called Christmas, ki se je lani premierno odvrtel na Netflixu. V filmu so govorili o božičnem čudežu in v tistem trenutku, ko sem božični čudež gledala po TV, sem res čutila, da svoj božični čudež nosim pod srcem. To je bil najin zadnji poskus pred postopkom umetne oploditve in tako močno sem verjela, da nama je takrat res uspelo. Res sem verjela. No, že naslednje jutro so me kapljice krvi na spodnjih hlačkah vrnile v resničnost in na svoj način pravzaprav zapisale začetek najine poti s postopkom umetne oploditve. Začetek tega leta sva se tako pognala med papirje, hormonske injekcije in serije preiskav ter ultrazvokov. Z negotovostjo in strahom, ali je to, kar počneva, res prava pot za naju, a kupom optimizma in glasom v mislih, ki naju je vedno znova opominjal, da sva kljub vsemu rojena pod srečno zvezdo.

In tako se je zdaj zgodilo, da bova ta božič čisto zares dočakala najin mali božični čudež. Ta uvodnik se bo – vsaj za leto dni – zato zapisal kot moj zadnji uvodnik pred porodniškim dopustom, saj zdravniki pravijo, da naju bo najin mali fantek razveselil prav na letošnji božični večer. Kakšno naključje, kajne?

Leto dni nazaj si res nisem niti upala predstavljati, da se bo najina največja želja tako hitro uresničila - in to na tako pomenljiv datum, ki že vse od leta 0 pomeni začetek nečesa novega.

Za leto dni se tako poslavljam od svoje Cosmo pisarnice, moje nove dogodivščine v vlogi mame pa lahko v tem času spremljaš na mojem IG profilu @deklica_si.

V novem letu ti tako želim čim več srečnih koncev, čudežev, za katere si mislila, da se ne morejo zgoditi, in novih začetkov, ki si jih že tako dolgo želiš zapisati.

Tvoja Kaja

SKLENI LETNO NAROČNINO NA REVIJO COSMOPOLITAN IN PREJMI SUPER DARILO! 

Če se ta mesec naročiš na revijo Cosmopolitan, prejmeš še SUPER UPORABNO darilo - naglavne slušalke JBL z mikrofonom T500 v vrednosti 29,90 evra.