NOVI COSMO: Preveri, kaj te čaka v novi, junijski številki

Četrtek (31. 5.) je dan za novo številko revije Cosmopolitan. Poglej, kaj vse te čaka v novi številki in katera lepotica tokrat krasi naslovnico.

NOVI COSMO: Preveri, kaj te čaka v novi, junijski številki (foto: AM Ljubljana) AM Ljubljana
30. 5. 2018

Cosmo te bo to pot pripravil na noro poletje!

Za pravo uverturo si preberi razmišljanje naše kolumnistke Anamarije, ki je perfektna antiperfekcionistka.

Ob tem boš poznala, kako se v nepopolnostih skriva lepota, in s tem zavedanjem boš veliko lažje skočila v kopalke!

Zate smo naredili res širok nabor in letošnji kroji so resnično seksi in primerni prav za vse postave – poudarili bodo ravno prave atribute.

Za še večjo samozavest pa bodo poskrbeli lepotni triki, s katerimi boš osvojila plažo in seveda tudi njega.

Veliko o samozavesti, boljši samopodobi, pa tudi seksu, ...

... boš izvedela iz intervjuja z glavnima igralkama serije Riverdale Camilo Mendes in Lili Reinhart, ki sta lep dokaz za to, da se splača vztrajati.

Da tudi ti ne boš prehitro odnehala, obvezno preberi članek, ki ti bo pokazal, kako pomembno je vztrajati prav na vseh področjih, saj je prav to pot do uspeha.

Za preboj na kariernem področju smo pripravile 10 vprašanj, ki jih moraš zastaviti TI na naslednjem razgovoru za službo – z njimi boš imela veliko večje možnosti za novo, sanjsko službo.

Že imaš načrte za poletje? Si želiš odkriti nove kraje, a imaš omejene finančne zmožnosti. Imamo rešitev zate – počitniško delo v tujini. Poleg naštetega te čaka še bogato nakazilo izkušenj!

Na pot do pravih avantur pa se lahko odpraviš tudi na štirih koleščkih!

Predstavljamo ti kotalkanje, super šport za najbolj kul dekleta. Odpeljejo te lahko tudi na najbolj nore festivale, polne zabave.

Pa si vedela, da je lahko prav glasba zdravilo za tvoje duševno zdravje? Ne? Potem hitro preberi članek in imela boš še dodaten razlog, da se odpraviš novim dogodivščinam naproti.

Na strastnih straneh razkrivamo, kaj je seksualna inteligenca, s hitrim testom pa boš ugotovila, kako visoko kotiraš in kako jo lahko izboljšaš.

Naj bo mesec junij tvoj mesec!

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti še posebej splača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO - Jogurt za telo in kremo za prhanje, The Body Shop mandljevo mleko & med, 200 ml in 250 ml. Vrednost darila je 16,4 €. Naroči se TUKAJ!