NOVI COSMO napoveduje poletje, kot ga še ni bilo, in ti PODARJA ...

... fantastično darilce. Si pripravljena nanj? Preberi še, kaj te čaka v najbolj vroči številki letošnjega leta, ki te na prodajnih policah čaka od 28. junija dalje.

NOVI COSMO napoveduje poletje, kot ga še ni bilo, in ti PODARJA ... (foto: AM Ljubljana) AM Ljubljana
27. 6. 2018

Ob listanju novega Cosma te bo gotovo preplavil val poletne evforije.

Opogumljamo te, da razkriješ svoje ženske čare na nadvse subtilen način – dolge frfotajoče obleke, ki razkrivajo tvoje noge, krila v kombinaciji s topi, ki pogled usmerijo v seksi trebušček, globoko razprte srajce, iz katerih kukajo čipkasti modrčki, in obleke, ki razkazujejo ramena. Gotovo pa te bodo navdušili tudi nizki čevlji – verjemi, med 43 pari bo težko izbrati le ene!

Na lepotnih straneh boš spoznala prave slikarske umetnine – na nohtih!

Pa tudi bizarne lepotne trike, pri katerih se boš gotovo nasmejala, in vroča dejstva o zaščiti pred soncem, saj je popolna zaščita prava pot do popolne polti!

V drugačni luči boš spoznala Zoe SaldanaNovodobno bojevnico, ki je ni strah stvari vzeti v svoje roke! Njena zgodba ti bo gotovo v navdih. Ugotovila je, česa si nikoli več ne bo dovolila in kako bo našla svoj mir. Ga iščeš tudi ti? S člankom Tvoja pot do sreče ti bomo pomagali odpirati prava vrata, ki te bodo vodila do nje.

Nikar ne spreglej osebne izpovedi zaljubljenega dekleta, ki ji je srce strl gej. Ti zveni znano?!

V reviji preberi še ...

V tokratni številki so se štiri hudjobovke pognale v dir in ustvarile kar 16 strani priloge, s katero tudi tebe čaka fit poletje. Sline pa se ti bodo cedile nad stranmi, ki te bodo popeljale v ROZAlandijo, do boginje tatujev in najbolj slastnih makeupov.

Najbolj strastne strani ti predstavljajo nova pravila, s katerimi boš vedela, kdaj všečkati novo simpatijo, kdaj mu napisati komentar in kdaj s fotko razkriti, da sta novi par.

In ko bo le tvoj, poskrbi še, da vajine zgodbe 'srečno do konca svojih dni' ne bi prekinil strah pred resno zvezo. Naša novinarka je pripravila članek, v katerem odkriva, kaj se za tem strahom skriva. Morda te/ga ni strah resne zveze, ampak nečesa čisto drugega …

Med vikendom pa se bomo odpravili kampirat in se naučili brati poljube. Da, odtis tvojih ustnic razkriva veliko o tebi.

Prijetno branje!

Psst ... In da ga boš lahko kar takoj razbrala, ti PODARJAMO seksi bleščilo essence, s katerim boš lahko hitro odtisnila najbolj vroč poljub!

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti še posebej splača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO - Jogurt za telo in kremo za prhanje, The Body Shop mandljevo mleko & med, 200 ml in 250 ml. Vrednost darila je 16,4 €. 

Naroči se TUKAJ!