Nova sezona Zvezde plešejo s presenečenjem – poglej, kdo bo plesal!

Po tem ko smo konec letošnjega poletja razkrili prvega znanega plesalca druge sezone plesnega spektakla Zvezde plešejo, ti tokrat v nadaljevanju razkrivamo še dva nova obraza, ki se bosta pridružila ekipi profesionalnih plesalcev.

Nova sezona Zvezde plešejo s presenečenjem – poglej, kdo bo plesal! (foto: Pro Plus) Pro Plus
18. 12. 2017

Devetim izkušenim plesalcem prve sezone Zvezde plešejo – Tadeji Pavlič, Martini Plohl, Jagodi Batagelj, Maji Geršak, Valeriyi Musini, Mateju Krajcerju, Andreju Rebuli, Tomažu Šteru in Mihi Peratu, se bodo pridružili Gordana Grandošek Whiddon, Arnej Ivkovič in Miha Vodičar.

Dolgonoga ognjevita plesalka Gordana bo zagotovo paša za oči za vse moške, za žensko občinstvo pa bosta poskrbela izkušeni Miha in mladostni Arnej, ki prinašata svež veter.

In kdo so torej plesalci nove trojice?

Gordana Grandošek Whiddon

Gordana Grandošek Whiddon

Gordana velja za eno najbolj priznanih profesionalih plesalk in koreografinj na svetu.

Skupaj z možem Trentom Whiddonom sta producenta lastnega muzikala Le Hotel in šova Satisfaction on a dance floor. Trinajst let je plesala v mednarodno priznanem šovu Burn the floor, s katerim so dobesedno preplesali svet, saj so plesali od Japonske do newyorškega Broadwaya, kjer je Gordana plesala kot edina Slovenka.

Plesna scena šova Zvezde plešejo ji tako ni tuja, saj je že plesala v skupnih točkah britanske različice in koreografirala ter tudi nastopala na svetovno znanem televizijskem šovu So you think you can dance - dve sezoni v Avstraliji in dve sezoni v Vietnamu. Tuji ji niso niti glasbeno-plesni odri, saj je med drugim nastopila tudi ob boku legendarne skupine Backstreet boys.

Miha Vodičar

Miha je eden najuspešnejših slovenskih plesalcev in se lahko pohvali z dvema nazivoma svetovni prvak v 10 plesih v letih 2014 in 2015.

Poleg osvojenega svetovnega trona je pokoril tudi evropski plesni svet in zmagal v svetovnem pokalu. Miha je tudi večkratni državni prvak, v njegovi vitrini pa se sveti tudi Bloudkova plaketa. Plesišče je njegov drugi dom že od sedmega leta, trenutno pa deluje tudi kot mentor in koreograf.

Arnej Ivkovič

Arnej Ivkovič

Njegovi plesni koraki segajo v zgodnje otroštvo, ko je v majhni skupini iz vrtca nastopal po velikih odrih. Svojo plesno kariero je začel leta 2005 v show danceu, kjer je kot otrok precej izstopal.

Po razpadu plesne skupine je svojo kariero nadaljeval v latinskoameriških in standardnih plesih. Je prejemnik priznanja za športnika leta 2012 in 2016. Televizijska kamera mu ni tuja, saj je nastopal v mnogih narodnozabavnih in drugih oddajah. Glede na njegovo mladost, je pred njim še svetla plesna prihodnost.

Preberi še: Nika Zorjan pred finalno oddajo Znan obraz ima svoj glas objavila čustven zapis, ki nam je dal misliti ...

Priporočamo tudi: To je davek, ki ga je Luka Sešek plačal zaradi oddaje ZOISG