Nepopolna mama: 5 dobrih razlogov, zakaj jo moraš spremljati

V poplavi mami blogerk se je pred slabima dvema letoma znašla tudi samooklicana Nepopolna mama, ki pa je vse prej kot to. Tukaj je 5 dobrih razlogov, zakaj bi jo morala spremljati tudi ti (če je še ne ;)).

Nepopolna mama: 5 dobrih razlogov, zakaj jo moraš spremljati (foto: Instagram/nepopolnamama) Instagram/nepopolnamama
15. 9. 2018

Štajerka Eva, ki ustvarja pod imenom Nepopolna mama, je nekoliko drugačna spletna oziroma Instagram mama, kot si jih morda vajena. Je neposredna, odkrita, iskrena in realna. S svojimi objavami s pridihom štajerskega narečja te nedvomno v trenutku spravi v dobro voljo, pa če imaš še tako slab dan.

In kako to bolje ponazoriti kot z izseki edinstvenim objav z njenega bloga in zgovornimi fotografijami z Instagrama?

Nepopolno mamo zato od danes naprej nujno dodaj na svoj seznam blogerk, ki jim slediš, ker ona ...

1. Je brez dlake na jeziku.

"Pravijo, da če priznaš, ti je pol oproščeno. Ok, sem Eva in sem čisto vsako jutro sitna. VSAKO! Ne, jaz ne poznam občutka, da se zjutraj zbudim nasmejana in dobre volje. Poznam samo občutek, da rabim kavo takoj ali pa lahko še potrpim toliko, da grem prvo na stranišče."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • drugacen mama blog • (@nepopolnamama) on

2. S pomočjo sarkazma in humorja pokaže realno stanje.

"Če bi dobila en euro za vsakič, ko me mali nagne in reče, da bo nekaj jedel, mu to pripravim in potem noče, bi verjetno to pokrilo stroške kuharice za par mescev."

3. Ti pokaže, da nisi sama.

"Nočem spati je od nekdaj njegov favorit, zdaj so tukaj še nočem jesti tega in onega in absolutno nikdar noče domov kjerkoli že sva. Pogosto me mine do igral še preden do njih prideva, ker vem, da bo na poti domov dretje iz petnih žil, pa imava trojna igrala v krogu 100 metrov od bloka. 100 metrov je dovolj, da naju že vsi sosedje poznajo."

4. Kljub vsemu ostaja močna.

"Ja, res grem, strah me je kot psa in ja, z Luko bova sama. Do jeseni bo zanj teh 8 ur, ko bom jaz v službi, skrbela varuška, jeseni gre v vrtec. Vikende bova verjetno prihajala v Maribor ali pa babica k nama. Krasen raztegljiv kavč imam nagledan in stanovanje je v idiličnem okolju z ogromno zelenja. Zakaj grem? Ker sem si to vedno želela, ker sem vedno želela delati z ljudmi, ker sem vedno želela živeti v velemestu, ker si želim slediti svojim sanjam, ker želim biti dober vzgled svojemu otroku, da lahko v življenju doseže karkoli si želi!

Da mora slediti svojim sanjam tudi takrat, ko se jih malce boji. Vsak začetek je strašen, a v vsakem strahu se skriva grožnja ali izziv."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • drugacen mama blog • (@nepopolnamama) on

5. Je preprosto mama na mestu, popolna v svoji nepopolnosti.

"Čez 15 let, ko se bo bližal polnoletnosti, ko bo svoj človek, bodo te vse stvari okrog katerih se danes toliko govori, nepomembne. Pomembno bo le, da je otrok imel lepo otroštvo in srečno mamo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • drugacen mama blog • (@nepopolnamama) on

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: Lili Žagar navdušila s spremembo pričeske!

Priporočamo tudi: Demi Lovato prodaja svoj hollywoodski dom - poglej to razkošje!