Najbolj vroča številka Cosma je tudi DVOJNA številka (poglej, kaj vse boš našla v njej!)

Si želiš, da bi lahko poletje potegnila v jesen, avgust pa v september? Točno to ti omogoča nova, dvojna številka Cosmopolitana, ki že čaka, da jo vzameš v roke.

Najbolj vroča številka Cosma je tudi DVOJNA številka (poglej, kaj vse boš našla v njej!) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
27. 8. 2020

Prihaja najbolj vroč čas v letu, kar pomeni, da boš morala tudi strani svoje najljubše revije listati s kuhinjskimi rokavicami, da te vsa vročina ne bi opekla. 😝 

Čakajo te vroče teme na tisoč in en način.

Če še nisi odvrgla vseh oblačil, boš to kmalu storila. V novi številki revije pišemo o življenjskemu stilu nudistov, za katerega se odloča vse več ljudi. Morda prepriča tudi tebe.

Če pa še nisi pripravljena odvreči čisto vseh krpic, prelistaj rubriko trendi, kjer te čaka izbor poletnih modnih trendov, ki bodo obračali poglede na plaži in na mirnih sprehodih skozi mesto, ki ti bo to poletje delalo kuliso. (Psst, pokaži nam jo na Instagramu, na @cosmogangslovenija.)

Ker se boš na svojih potepanjih gotovo srečala s tujimi turisti, smo pripravili priročnik o tem, kaj lahko pričakuješ od poletne avanture s predstavniki različnih narodnosti. Namig: Čehi so presenetljivo dobra izbira.

V Cosmo pisarni je v polnem teku tradicionalni projekt Hud job.

Praktikantka Inga je napisala svoj prvi samostojni Cosmo članek na temo fetišev. Preberi si, kaj vse obstaja (nekaterim ne boš mogla verjeti). Morda je nov "posteljni" slog prav tisto, kar si iskala. 

Spustili smo se tudi v raziskovanje noro priljubljene aplikacije TikTok, ki je zasvojila mlade (in stare), predvsem pa prestrašila svetovne voditelje in svetovno javnost. Aplikacija je namreč bolj sumljiva, kot si misliš.

Na naslovnici se je s sladoledom ohladila igralka in komičarka Aubrey Plaza, ki je precej drugačna kot to, za kar se predstavlja javnosti. Predvsem ima dovolj s*anja, ki ji ga narekujejo drugi. Morda te navdihne, da tudi sama stopiš iz cone udobja.

Kaj še?

Revijo si privošči, če ravno razmišljaš o tem, da bi ustvarila svoj podkast. Pripravili smo seznam napotkov in trikov iz prve roke. Predstavljamo tudi projekt #PravaKoža, ki se mu enostavno moraš pridružiti, saj je čas pravi, da naposled le vzljubiš svojo kožo z vsemi njenimi pomankljivostmi.

To pa še zdaleč ni vse. Vsega ne moremo izdati, da boš med listanjem strani na plaži ali na vlaku ostala vsaj malo presenečena. 😉

Zapomni si le še to: Naslednja številka Cosmopolitana izzide konec septembra. Do takrat pa uživaj v branju in v času, ko smeš dati možgane na 'off'.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Bikini kopalke Lea, femea.si v vrednosti 19,95 evra.

Naroči se TUKAJ!

Fotografije: Promocijsko gradivo, Giphy