NAGRADNO: Punce, ste pripravljene na Dekliško noč? (VIDEO)

V naša kina je že prišla odbita komedija Dekliška noč (orig. Rough Night), v kateri igrata Scarlett Johansson in Zoë Kravitz. Oglej si kino napovednik in sodeluj v nagradni igri!

NAGRADNO: Punce, ste pripravljene na Dekliško noč? (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2017

Vsak od nas je gotovo vsaj enkrat v življenju bil na zabavi, ki se je v nekem trenutku izjalovila. Ampak to, kar so doživele glavne junakinje filma Dekliška noč, presega vse okvire dogodivščin.

Pet najboljših prijateljic s faksa se po desetih letih spet sreča in sklene preživeti divji konec tedna v Miamiju. Toda noro žuranje hitro prestopi vse zakonite meje, ko ubijejo striptizerja.

Medtem ko se bodo skušale izvleči iz neugodnega položaja, bo sprva brezskrbna noč skrenila v povsem nepričakovano smer in jih nazadnje združila v trenutkih, ko bodo to najbolj potrebovale.

Oglej si napovednik ...

... in sodeluj v nagradni igri!

Pod objavo o tem filmu na našem Facebooku v komentar 'potegaj'/označi vsaj dve prijateljici, ki bi ju peljala v kino gledati prav ta film.

V ponedeljek, 3. julija, izžrebamo tri srečnice, ki boste prejele tole super majčko in 'hangover' kit ;)

Dopolnjeno v ponedeljek, 3. julija: Nagradna igra je končana, srečne dobitnice so: Maja Lenarčič, Vanja Junc in Sabina Zavrl.