NAGRADNA IGRA: Podarjamo TELEFON Samsung Galaxy S22! In vse, kar moraš storiti, je sestaviti enostaven PUZZLE (ja, čisto zares!)

Ne moreš verjeti svojim očem? Kar verjemi, ker si boš te iste oči lahko napasla na tem popolnem Samsung lepotcu! 😍

NAGRADNA IGRA: Podarjamo TELEFON Samsung Galaxy S22! In vse, kar moraš storiti, je sestaviti enostaven PUZZLE (ja, čisto zares!) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
7. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Telemach, ki si je pred kratkim prislužil kar dve prestižni nagradi – za najhitrejše omrežje 5G in fiksno omrežje v Sloveniji – zdaj nagrajuje tebe! In to s telefonom Samsung Galaxy S22! Vse, kar moraš storiti, je sestaviti enostaven puzzle, ki ga najdeš na povezavi spodaj.

Kaj čakaš? Loti se čim prej sestavljanja puzzla in če ga boš sestavila pravilno, boš sodelovala v žrebanju te TOP NAGRADNE IGRE, v kateri nate čaka sam telefon Samsung Galaxy S22. Noro, kaj praviš?

POZOR: Nagradna igra bo potekala do 28. 3. Ne pozabi vpisati svojih podatkov, saj bo nagrajenka obveščena po e-pošti. Srečno!

Reši puzzle in uživaj z novim Samsung telefonom!

Potem ko je Telemach v preteklih dveh letih prejel certifikate podjetja Umlaut za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji, se lahko odslej pohvali tudi z dokazano najhitrejšim omrežjem 5G in fiksnim omrežjem. To so namreč pokazali rezultati preizkusov, ki so jih z aplikacijo Ookla Speedtest® med 1. julijem in 31. decembrom 2021 v Slovenji opravili Telemachovi uporabniki. Ti so omrežje testirali v resničnem okolju in na lastnih napravah, kar daje najboljši vpogled v njihovo uporabniško izkušnjo.

Telemach je tako prejel prestižni nagradi Speedtest – za najhitrejše omrežje 5G in fiksno omrežje v Sloveniji – ki jih podeljuje podjetje Ookla telekomunikacijskim operaterjem, ki zagotavljajo izjemne zmogljivosti internetnih povezav in pokritost trga.

Več na telemach.si.