Na Gimnaziji Kranj izdali čudovit koledar za leto 2016

Tudi tokrat so na Gimnaziji Kranj izdali čudovit koledar, ki ga krasijo barviti kolaži štirih nadarjenih in iskrivih dijakinj.

Na Gimnaziji Kranj izdali čudovit koledar za leto 2016 (foto: Gimnazija Kranj) Gimnazija Kranj
10. 12. 2015

V šolskem letu 2014/2015 so prvi letniki pri predmetu likovnega snovanja izdelovali kolaže na temi Lahko je biti mlad in Težko je biti mlad.

Iz množice slikovitih izdelkov, ki so kazali mladim skupne radosti in tegobe, so močno izstopala dela štirih deklet.

koledar

Ivana Čadež, Manca Jenko, Neža Sodnik in Manca Merzel so razvile vsaka svoj koncept mladosti in v prepoznavnem likovnem izrazu ustvarila po tri kolaže, ki v svoji raznolikosti predstavljajo vse dijakinje in dijake Gimnazije Kranj. 

Tukaj si oglej vseh 12 kolažev ob katerih lahko prihodnje leto preštevaš dneve. Če bi rada imela koledar, pokliči v tajništvo šole, in sicer na telefonsko številko: 04/281-17-10.

Koledar je na voljo v zameno za prostovoljni prispevek določene višine, zbrana sredstva pa bodo namenjena šolskemu skladu in dijakom, ki so potrebni finančne pomoči.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri