Mama treh otrok BRUTALNO iskreno: "Žal mi je, da sem mama, in zato imam DOBER razlog!"

Njene besede so pretresle družbena omrežja, a jih kljub temu ne obžaluje!

Mama treh otrok BRUTALNO iskreno: "Žal mi je, da sem mama, in zato imam DOBER razlog!" (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2021

Da starševstvo ni mačji kašelj, se strinjajo verjetno vsi, ki imajo otroke, dandanes pa vedno več staršev iskreno pove, da jim je žal, ker so se odločili za ta korak!

In čeprav poudarjajo, da imajo radi svoje otroke bolj kot vse na svetu, pogrešajo svoje staro življenje in si predvsem želijo, da bi to, kar vedo zdaj, vedeli preden so se za naraščaj odločili.

Splet pa je te dni obkrožila izpoved mame treh otrok, ki odkrito priznava, da ji je žal, da se je za njih sploh odločila, sprašuje pa se tudi, ali lahko svojo odločitev vzame nazaj.

Njen zapis si lahko prebereš tukaj 👇:

"Ali kdo ve, ali obstaja način, kako se zakonito odreči svojim otrokom in s tem ne pasti v težave zaradi tega, ker si jih zapustil? Skrbi me zanj,e in želim jim le najboljše na tem svetu, vendar ne prenesem misli na to, da bi morala še naprej biti nekomu mati. Tega si nikdar nisem želela.

"Že tri leta se na skrivaj dobivam s sinovim najboljšim prijateljem" (izpoved ženske)

Ustregla sem željam in potrebam soproga, zdaj pa sem obtičala na isti točki, s tremi otroki, ki mi parajo živce. Jaz potrebujem svoj notranji mir in ne tri razvajence, ki neprestano hočejo nekaj od mene. Vem, da v nekaterih državah zakonsko sploh ne dovolijo opustiti starševske dolžnosti, vseeno pa upam, da kdo od vas morda pozna kakšno luknjo v zakonu.

Resnično imam rada svoje otroke, toda povsem sem nesrečna, ker moram vsak dan delati iste stvari in ne vidim, kdaj se bo ta neskončna vrsta nesmiselnih opravkov končala. Zdi se mi, da sta moje telo in um uničena. Kot seksualno bitje sploh ne obstajam več. V resnici sem nihče.

Pobegniti hočem stran od mojega vsakdana in vem, da se ne bi ozirala nazaj. Mož mi pravi, da zamujam vso zabavo z njimi, a to je preprosto reči, ko je ves dan v službi in se z njimi ukvarja samo kakšno uro na dan. Seksala nisva že več kot dve leti, ker se ne meni in ne njemu enostavno ne da. Zdi se mi, da me je materinstvo spremenilo v nesrečno, pesimistično in nasploh grozljivo osebo. Ne vidim, kako bo tega kdaj konec. Kot ženska se počutim povsem uničeno."

Tole je zelo žalostna izpoved, se strinjaš? Kaj bi ji svetovala?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Nora izpoved Ljubljančana: "FAFALA mi ga je pred vsemi!"