VIDEO: Ta film (moraš ga videti) je absolutni zmagovalec letošnjih zlatih globusov!

Leta 2017 moraš videti ta film. Preberi, koliko nagrad je pobral na podelitvi Golden globes, spodaj si hitro oglej napovednik, nato pa brž pokliči prijatelje in se dogovori za 'kino večer' - film namreč že igra v naših kinematografih!

VIDEO: Ta film (moraš ga videti) je absolutni zmagovalec letošnjih zlatih globusov! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2017

Govori se, da mesto zvezd že dolgo ni tako močno žarelo, saj je romantična glasbena drama Dežela La La na 74. podelitvi filmskih in televizijskih nagrad zlati globus (Golden Globes) prejela sedem nagrad v vseh sedmih kategorijah, v katerih je bila nominirana.

Film Dežela La La je dobil zlatega globusa v kategoriji najboljši muzikal ali komedija, najboljši scenarij (Damien Chazelle), glavna moška in ženska vloga (Ryan Gosling in Emma Stone), režija (Damien Chazelle), izvirna glasba (Justin Hurwitz) in izvirna pesem (City of Stars).

Gre za moderno ljubezensko zgodbo, ki je mojstrsko zasnovana kot oda glamurju in čustvom iz najbolj znanih filmskih klasik.

O zgodbi: Mia (Emma Stone) si želi postati igralka. Kadar ne poskuša sreče na avdicijah, v kantini streže kavo filmskim zvezdnikom. Sebastian (Ryan Gosling) je strasten jazzovski pianist, ki si služi kruh z igranjem v zanikrnih barih.

Sorodni duši se srečata v srcu Los Angelesa in po nekaj nerodnih srečanjih iskrica končno preskoči. A medtem ko mlada zaljubljenca plezata po lestvi uspeha, začno njuno romanco ogrožati prav sanje, ki jim tako predano sledita.

Oglej si video napovednik:

Če gre soditi po zlatih globusih se filmu obetajo tudi nominacije za najbolj prestižno filmsko nagrado oskar, ki bodo znane 24. januarja.

Mojstrovino Dežela La La si že lahko ogledaš v kinih po Sloveniji!

Oglej si še: Zlati globusi 2017 - Kaj so zvezdnice nosile na rdeči preprogi? (FOTO) ali preberi: Ljubezenski horoskop: S TEMI znamenji se nikakor NE ujameš!