Ne boš verjela, koliko stane ta obleka Kate Middleton!

Kate Middleton je pred dnevi na londonski premieri film A Street Cat Named Bob prišla v beli obleki in spet navdušila. Najbolj zanimivo pri tej čudoviti obleki pa je, da je za zvezdniške razmere zelo poceni.

Ne boš verjela, koliko stane ta obleka Kate Middleton! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2016

Gre za kreacijo malezijske znamke Self-Portrait, ki jo je osnoval modni oblikovalec Han Chong.

In uspel mu je veliki met z modno belo večerno obleko, ki jo je Kate oblekla za premiero.

“Kar srce mi je poskočilo, ko sem videl, da Kate Middleton nosi mojo kreacijo,” je izjavil Han, ki se je šolal na prestižni londonski umetniški šoli Central St. Martins.

“Zdaj jo hočejo imeti vse ženske,” dodaja.

Zanimivo je, da obleka za zvezdniške razmere ni draga, saj stane (oziroma je stala) 'samo' 320 funtov (okoli 375 evrov)!

Predvidevamo, da je cena obleke po tem, ko jo je nosila Kate, narasla, saj smo na neki spletni strani smo zasledili, da so jo prodajali po 600 evrov, a je obleka zdaj že razprodana.

Pred Kate sta to čudovito obleko nosili tudi že zvezdnici Tamara Ecclestone na naslovnici revije Evening Standard in Paris Hilton, ki se je v njej pojavila na gala svečani prireditvi amfAR.

Preberi še: Ta zvezdnica ima idealno žensko telo (po mnenju znanstvenikov)! ali pa najbolj bran članek današnjega dne: Samo te 3 vaje so potrebne za raven trebuh!

PRIPOROČAMO TUDI: Iščemo 'običajno' dekle, ki bo krasilo naslovnico Cosmopolitana (Prijavi se!)