Kaj to, v čem spiš, razkriva o tebi? Presenečena boš!

Pazi to! Govori strokovnjak za etiko William Hanson ...

Kaj to, v čem spiš, razkriva o tebi? Presenečena boš! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2017

Zbrano v tem zapisu je plod strokovnjaka za etiko, Williama Hansona, ki je s spletnim časopisom Daily Mail prijazno delil svoj pogled in razkril, kaj to, v čemer spimo, pove o nas.

Poglej si torej, ali si po Williamovem mnenju 'kul' ali nisi in uživaj v branju …

Kombinezon

Presenetljivo William ni ravno ljubitelj kombinezonov. "Če še vedno prisegaš na kombinezon, ko greš v posteljo (ali celo medtem ko se sprehajaš okoli hiše), je čas, da se nastaviš na tovarniške nastavitve!"

Rekla boš: "Jasno, tako lahko govori samo nekdo ki še nikoli ni občutil radosti, ki te objame, ko oblečeš obleko iz flisa, narejeno iz enega dela." Je res?

Nočna halja

Ko govorimo o nočnih haljah, pa se Will nekoliko ohladi.

"Nobena nočna omarica ni popolna brez nočne halje. Vsakdo jo potrebuje in tudi otroke je v rani mladosti potrebno navajati nanje."

Ne pozabi tudi, da pravi moški haljo oblečejo tako, da je levi rob halje pod desnim, medtem ko prave dame to počno ravno obratno. Spadaš med prave dame?

Beli saten

Bombažna (ali mogoče! flanelasta) pižama je edina 'pot naprej' v moderni dobri, resnično.

Sploh za moške je kakršen koli drugi material zelo sumljiva stvar. Svila in saten sta rezervirana za obupane, nespoštljive moške.

Negliže

Dovoljeno ti ga je nositi le, če si po rodu Španka, prihajaš iz Južne Amerike ali živiš v puritanskem belem stanovanju v Parizu.

"Če v Angliji vidiš žensko, oblečeno v negliže, takoj zakleni sina v stanovanje in moža ne puščaj samega."

Speči nagci?

Naslednji 'ne in ne' po 'gospodu Willu' je spati gol. Menda se ne spodobi.

Spodnje perilo

Spati v spodnjem perilu se Willu zdi skoraj tako zanič kot spati gol. To možnost dopušča le takrat, ko spimo pod tropskim nebom, kjer so temperature izjemno visoke. "Če pa že moraš nositi spodnjice v posteljno, prosim, naj bodo le te čiste," je jasen.

Copati

"Hišni copati so za v spalnico dovoljeni le, če imajo peto in če podpirajo gležnje." Copati s petami? Ti je znano?

 

A photo posted by Amanda Christine (@calle_love) on

Navijalke

"Ne vidim problema, če dame v postelji nosijo navijalke – mnoge to počno." Striktno pa jih nosi zgolj v posteljo, pravi Will. Razen v primeru, če želiš izgledati kot Hilda Ogden! "In pa partner te nikakor ne sme videti v navijalkah. Nikoli, se ve!"

Pižama

"Izbrati moraš pomirjujočo in nežno barvo, niti slučajno kričeče. Na robovih je lahko prisoten prefinjen rob. Izbira naj bo subtilna." Hvala bogu za tole!

In kako si lahko pridobiš Willove dodatne točke? Obleci pižamo z monogramom in imej v mislih, da je manj več!

Nogavice - da ali ne?

William pravi, da lahko s parom mehkih nogavic v postelji pričaraš pravo 'nočno nirvano'. Še posebej, če so te iz kašmirja. No, kako je s tem pri tebi? Spiš z nogavicami ali brez?

Nogavice

Spoznaj še nekaj zanimivih dejstev o pižamah!

  • Za besedo in koncept pižame se lahko zahvalimo Indiji.
  • Beseda pižama izvira iz perzijske besede 'pae jama', kar pomeni 'oblačilo za noge'. Od konca 19. stoletja pa beseda opisuje zgornji in spodnji del oblačil za spanje.
  • Čeprav so sprva obstajale samo za moške, je Coco Chanel s svojimi elegantnimi dizajni trend popularizirala še za nežnejši spol.

Mimogrede, bi si katera drznila prespati pri Williamu?

Zapiši nam svoj komentar pod objavo članka na Facebooku. Neskončno ga bomo veseli.

Poglej še: FOTO: Jamie Dornan, si to res ti?

Preberi: 10 stvari, ki jih moraš sprejeti, če želiš izkusiti PRAVO ljubezen in ŠOK! Osebna trenerka razkrila, kako v resnici izgleda njeno telo!

Priporočamo tudi: Lastnosti šarmantnih ljudi: Koliko jih imate?