TO je razlog, zakaj se Meghan Markle neprestano dotika nosečniškega trebuščka

Za njenim početjem se v resnici skriva zelo zanimiv razlog. Preveri! 😉 

TO je razlog, zakaj se Meghan Markle neprestano dotika nosečniškega trebuščka (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2018

Odkar sta princ Harry in Meghan razkrila, da pričakujeta svojega prvega otroka, smo lahko Meghan večkrat videli, kako pestuje svoj nosečniški trebušček.

Prvič smo ob njenem pesvovanju spustili 'visoki iiiiiii' med njunim obiskom Avstralije. Se še spomniš trenutka, ko smo lahko prvič čisto zares videli njen nosečniški trebušček? 

Trenutkov, ko je Meghan svoj trebušček z rokami objela v javnosti, je bilo za tem še veliko, nazadnje pa je veliko pozornosti požela med nastopom na podelitvi British fashion Awards. V oprijeti črni obliki lepo razviden trebušček je Meghan pestovala z obema rokama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC (@bbc) on

Čeprav so se nekateri zgražali in dejali, da Meghan igra in pred mediji preveč poudarja svojo nosečnost, se za njenimi dotiki skriva nekaj veliko bolj pomenljivega.

Strokovnjaki namreč pojasnjujejo, da dotiki trebuha med nosečnostjo pozitivno vplivajo tako na nosečnico, kot na otroka. Z dotiki nosečnica vzpostavlja stik  s svojim otrokom, ekr pa dotik pomirjujoče deluje na oba, se zmanjša tudi možnost za poporodno depresijo in vzpostavlja boljšo navezanost otroka.

Tudi če Meghan božanje trebuha zgolj pomiri, je to več kot zadosten razlog, da to počne. Saj veste ... sproščena mama pripomore k boljšemu počutju dojenčka.

Povzeto po: Cosmopolitan.uk

Fotografije: Profimedia

Priporočamo še: Tako LJUBI pravi moški (ne zadovolji se z manj od TEGA)

Preberi tudi: Kolikokrat moramo v resnici seksati, da bi spočeli otroka? (Odgovor te lahko preseneti!)