Čas je za novi Cosmo! Poglej, kakšne super stvari ti prinaša

29. september 2016 je dan, ko izzide nova številka revije Cosmopolitan, ki pa je tokrat, ko tudi praznujemo 15. rojstni dan, resnično nekaj posebnega in jo moraš imeti. Zakaj?

28. 9. 2016

Oktobrske številke se boš zagotovo najbolj razveselila zaradi letnega planerja, ki tokrat vsebuje kar 33 trendnih pobarvank, ob barvanju katerih ti zagotovo ne bo dolgčas.

Cosmopolitan ravno s to številko praznuje 15. obletnico izhajanja, zato bodo tudi vsebine rojstnodnevne.

Predstavljamo kar 52 razlogov zakaj obožujemo roza barvo, začenjamo z novo rubriko z naslovom Narejeno v Sloveniji in ti pomagamo opremiti stanovanje z novimi trendi v 3D različici.

Preberi še resnično izpoved mlade Slovenke, ki je premagala raka, razloge za in proti življenju v Sloveniji ter telovadne vaje, s pomočjo katerih boš padla v zenovsko vzdušje. 

Praznuj skupaj z nami!

V reviji poišči nagradni natečaj, v katerem podarjamo uro Daniel Wellington, Slowatch. Da boš imela tudi ti nekaj od našega rojstnega dne ;)

Seveda pa te v petek, 30. 9., pričakujemo na Teku v petkah (še vedno se lahko prijaviš!) in večerni zabavi v Cirkusu (karte lahko kupiš kar TUKAJ). 

Zakaj ti bo še všeč oktobrska številka?

Pripravili smo intervju s 15 vplivnimi ženskami, ki so nam zaupale svojo pot do uspeha

Zaradi vseh trendnih strani modno-lepotnih nasvetov, s katerim boš ponosno zakorakala v jesen.

Si v stresu? Znebi se ga s pomočjo cosmo strokovnjaka in odličnega vodnika preživetja za vse cosmo ženske.

Obožuješ voditeljico Taro Zupančič? Tokrat jo lahko občuduješ na naslovnici, v intervjuju pa si preberi njeno najbolj iskreno izpoved do sedaj.

Tema meseca: raziskali smo fenomen oboževalk serijskih morilcev.

Si mu že kdaj zabrusila, da nisi njegova mama? Preberi si najbolj sočne zgodbe o maminih sinčkih.

Hitro torej v trafiko, lahko pa se na revijo Cosmopolitan preprosto naročiš tako, da izpolniš TA SPLETNI OBRAZEC! Psss ... Za nove naročnike je od 29. 9. na voljo DARILO!

SUPERCA! Ja, želim se naročiti!