Izpoved Slovenke: "Za 30. rojstni dan sem od tašče dobila vazo, na kateri je bila številka 40!" + 10 ostalih BIZARNIH daril

Darilo št. 6 te bo nasmejalo do solz! 🤣

Izpoved Slovenke: "Za 30. rojstni dan sem od tašče dobila vazo, na kateri je bila številka 40!" + 10 ostalih BIZARNIH daril (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2021

Kaj se zgodi, ko na priljubljenem forumu med.over.net nekdo postavi vprašanje: "Kaj je najbolj smešno / najslabše darilo, ki ste ga kdaj prejeli?"? Odgovor? Komedija zmešnjav! 🤣

Uporabnica Aleksandra je namreč zapisala, da je njen oče mami za Valentinovo kupil sesalec. Njej je bilo smešno, mami pa ne preveč. Ob tej res prisrčni zgodbi je tako stekla simpatična debata, ki te bo nasmejala prav iz srca.

Poglej iskrene izpovedi Slovenk in Slovencev, v katerih ti razkrijejo najslabše darilo, ki so ga kadarkoli prejeli:

#1

"Za 30. rojstni dan sem dobila od tašče vazo za rože, na kateri je bila številka 40!"

#2

"Moj brat je od družine za 18.rojstni dan dobil mikrovalovno pečico. Še danes ni prebolel, zelo je zameril. 🤭 On je sanjal o avtu verjetno …"

#3

"Dobila sem zlate uhane – tiste ogromne okrogle ‘ciganske, ki so čisto izven mojega stila in okusa. Da ne govorim, da nimam niti lukenj v ušesih."

#4

"Od tašče sem dobila paket plastičnih umetnih nohtov, tistih z lepilom v tubi. Nikoli si jih nisem lepila in nikoli si jih nisem delala pri kozmetičarkah, imam kratke pristrižene nohte (služba) in tudi nikoli nisem izrazila želje, da bi si lepila nohte. Ne vem, kaj ji je 'špilalo' v glavi."

#5

"Dobila sem knjigo z vsebino, ki me niti malo ne zanima (vzgoja rož). Notri pa posvetilo napisano pred nekaj leti za čisto drugo osebo."

#6

"Od tašče odprt paket z nogavicami (ene so manjkale), od fanta pa pri dvajsetih kremo za obraz, na kateri je pisalo 40+. Očitno se je zelo bal, da bi se postarala."

#7

"Moji hčerki je tašča nekoč kupila knjigo "Kaja in njena družina – Povej mi o ločitvi". Ne vem, ali je mislila, da se bova z možem ločila :)."

#8

"Od babice in njenega drugega moža sem za 16. rojstni dan dobila ročno uro. Od njegove pokojne žene. Cca. 20 let staro. Ki sploh ni delala. Še danes ne vem, kaj sta mislila."

#9

"Ne bom rekel najslabše, ampak najmanj uporabno darilo mi je dala žena. Potem ko sem se že čisto odvadil nositi uro, mi jo kupi za rojstni dan. Resda lepo, elegantno, ampak je bila tudi masivna in meni nerodna. Tako, da sem jo mogoče nosil 3-4x za kako posebno priložnost, več pa ne."

#10

"Ko dobiš posodo za sir z reklamnim napisom in letnico 2016 v letu 2018, noter pa totalno suh in plesniv sir."

#11

"Od bivše tašče vodo za hujšanje."

Imaš tudi ti kakšno smešno prigodo v zvezi s prejemanjem daril (ali taščo)? Zaupaj nam jo v komentar!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kraljica Elizabeta II. ni več najbogatejša Britanka, s prestola jo je vrgla TALE zvezdnica 👑

Priporočamo tudi: Raziskave kažejo, da si moški po 30. letu želijo le TAKŠEN seks (tudi tvoj?)