Iskrena izpoved očeta: "16-letni hčerki sem za kazen pobril lase, in TO je razlog, da mi NI žal!"

Se ti zdi, da je očka ravnal prav? 🤔

Iskrena izpoved očeta: "16-letni hčerki sem za kazen pobril lase, in TO je razlog, da mi NI žal!" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 3. 2023

Splet je pred časom obkrožila presunljiva izpoved očeta neke 16-letnice, ki je razdvojila uporabnike in vsem nam dala pomembno lekcijo! Beri dalje! 👇 

"Z bivšo ženo imava 16 let staro hčerko, katere polno skrbništvo sem s strani sodišča dobil jaz. Njena mama ima novo družino in  je midva več ne zanimava preveč. Teden dni nazaj sem storil nekaj, kar sam jemljem kot vzgojni ukrep, moja bivša žena (ki se, ponavljam, za svojega otroka ne briga preveč) pa je popolnoma znorela in meni, da je moje dejanje nedopustno.

Da razložim: hči so v šoli kaznovali, saj se je norčevala iz sošolke, ki ima raka. Punca je zaradi kemoterapij ostala brez las, hkrati pa je bivša od zdajšnjega fanta moje hčere, torej je vse skupaj zelo dramatično. Hči se je iz nje norčevala in ji celo potegnila lasuljo, ki jo sedaj zaradi izgube las nosi, z glave. Zame je to nedopustno obnašanje. 

Sam je nisem tako vzgojil in čisto vseeno mi je, katera je bivša od koga. S temi dejstvi sem jo soočil, a sama ne kaže nobenega obžalovanja za svoja dejanja.

Sošolka jo je prizadela z besedami, da jo njen bivši izrablja samo za seks, ker je k*rba, moja hči pa je zaradi teh besed čisto ponorela. Še več! Pravi, da si je "ona" to zaslužila in ji je vseeno, ali ima raka ali ne. Še enkrat, sam takšnega obnašanje ne odobravam, sploh pa ne prenesem, da se tako obnaša zaradi butastega najstniškega fanta. 

Stvari sem se torej odločil vzeti v svoje roke. Peljal sem jo k frizerju, kjer so ji pobrili lase na 0, proti njeni volji seveda, prepovedana pa ji je tudi lasulja. Naj na lastni kožo občuti kako je, ko človek izgubi lase. Morda se bo tako končno naučila empatije.

Moja bivša je seveda popolnoma ponorela in rekla, da izpostavljam hčerko družbenemu posmehu. Da, draga, to je bil moj namen. Naj se nauči, da so v življenju posledice. Ne prenesem, ko starši ne kaznujejo svojih "angelčkov" zaradi grdega obnašanja in jim to posledično da še večji zalet za nesramno obnašanje.

Sam sem izgubil mamo zaradi raka in hči to ve, torej sem nanjo še bolj jezen. Človeka, ki je v stiski, je zaničevala in ga še bolj poteptala. Ne, tega ne prenesem. Mislite, da sem šel predaleč?"

Kaj bi mu svetovala? Je storil prav ali sploh ne?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kate Middleton JAVNO povedala, kakšen je njen zakon z Williamom 😍

Priporočamo tudi: "Da bi rešil najin zakon, sem se naučil početi TO" (iskreno priznanje moškega)