"Da bi rešil najin zakon, sem se naučil početi TO" (iskreno priznanje moškega)

Moja misija, da najdem seksi spodnjice, je bila veliko več kot le to. Namreč, naučiti se moram plesati striptiz, da bi rešil svoj zakon.

"Da bi rešil najin zakon, sem se naučil početi TO" (iskreno priznanje moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2021

"Kakšne spodnjice želiš, da nosim?" sem vprašal.

Elza, moja žena, mi pokaže nekaj krajših satenastih boksaric, ki so ji všeč. Običajno nosim daljše bombažne. Vprašam jo: "Kaj te pri njih tako vzburja?"

Kar naenkrat se zatopiva v pogovor in začneva spoznavati različne plati drug drugega in celo sebe. Razlog? Nedelja je najina 'noč strasti'.

Že vnaprej sva se dogovorila, da na ta večer ne bova pričakovala seksa, a zaenkrat se še nisva mogla zadržati. Vsako nedeljo se tako z ženo skupaj odpraviva raziskovati najini erotični plati. In to, da se naučiš svoji ženi zaplesati striptiz, je del tega.

Pomaga nama, da se še bolj zbližava. Običajno se tisti dan prej pogovoriva, kaj želiva početi, kaj je najina 'domača naloga' in katere stvari naju zanimajo oziroma vznemirjajo.

A naj se vrnem nekoliko nazaj.

Z Elzo sva poročena šest let, pred tem pa sva bila skupaj le nekaj mesecev. A vendar sva v zelo kratkem času postala tisti 'star poročen par'. Čeprav je to pogosto, je to za naju takrat bila katastrofa.

Seks je za mojo ženo postal bolj neke vrste opravilo, kot pa fizična gesta ljubezni oziroma raziskovanje njene erotične, strastne plati. Začela sva se pogosteje prepirati. Elza bi mi kdaj kaj namignila, a jaz namiga nisem razumel. Govorila je posredno, ampak verjamem, da je skušala manipulirati z mano.

Njen način, kako se je lotila stvari, me je spominjal na en vzorec iz mojega otroštva. V meni je zbudila star obrambni mehanizem. Postajal sem jezen in vpil na njo, ona pa ni vedela, zakaj.

Občutek je imela, kot da mora ves čas paziti, kaj reče. Medtem pa se sam sploh nisem zavedal, da se tako počuti.

Zaradi najinih komunikacijskih težav je najina vez postajala čedalje bolj krhka in kmalu je izgubila zanimanje za seks. Jaz sem, seveda, še zmeraj imel dober libido.

Medtem ko so stvari doma postajale vedno bolj rutinske, sem na neki zabavi spoznal žensko, s katero se nisem mogel nehati pogovarjati. Včasih je ravno živahen pogovor lahko najbolj seksi stvar na svetu. Ves čas sva si dopisovala in se dobivala na kosilu ali kavi.

Ženi sem povedal za njo. Z Elzo imava oba prijatelje nasprotnega spola, saj nihče izmed naju ni ljubosumen tip človeka. Ni bilo nič takšnega. A vendar sva s to žensko imela neverjetno kemijo.

Čeprav nikoli nisva naredila ničesar, sem se počutil, kot da imam afero. Prvič v svojem zakonskem življenju sem se videl, da bi lahko varal. Prestrašil sem se.

Z Elzo sva načrtovala pohodniški izlet. Tisto jutro, ko se je usedla v avto, sem ji rekel, da se morava pogovoriti.

Povedal sem ji, da sem nekoga spoznal. Da sva flirtala. Bilo je nedolžno. Nič ni pomenilo. A vendar je v meni prebudilo čustva. Počutil sem se seksi in zaželeno.

In čutil sem, da je to manjkalo v najinem zakonu. Povedal sem ji, da v svojem življenju potrebujem ljubezen, romantiko in dober seks.

Začel sem jokati. Rekel sem ji, da želim situacijo med nama popraviti. Zakaj drug do drugega več ne čutiva teh stvari? Začela sva se pogovarjati o najinih težavah. Osredotočila sva se na trenutek, ko so stvari šle v napačno smer. Ugotovila sva, kaj je bila težava in kako morava komunicirati, da ne bi ona sprožila mojega obrambnega mehanizma, jaz pa sem postal pozoren na vse, kar je ona rekla.

S tem, ko sva napredovala v razreševanju najinih komunikacijskih težav, sva prišla tudi do seksa. Povedal sem ji, da se mi zdi, kot da vedno odriva najino seksualno življenje in ga prestavlja naprej na dneve, ki nikoli ne pridejo.

Želel sem si raziskati najino ljubezen v paru, ampak ona je zmeraj bila prezaposlena z raznimi obveznostmi.

Priznala mi je, da se mi več ne počuti tako blizu, da več nisva tako povezana, zaradi česar je v njej ugasnila tista erotična, romantična plat.

Medtem ko je pri moških odziv različen, pa v kolikor ženska ni srečna v razmerju, to zavira njeno potrebo po romantiki in seksu. Zato nekateri strokovnjaki priporočajo, da načrtujemo seks vnaprej. Z ženo nama ta ideja ni bila všeč, saj nočeva, da se počuti, kot da je to njena 'dolžnost'. Namesto tega se recimo lahko mož nauči svoji ženi zaplesati striptiz.

Že pred najino prvo nedeljsko 'nočjo strasti' sva se strinjala, da greva v to brez kakršnikoli pričakovanj. Ta čas bova namenila raziskovanju najinih erotičnih zanimanj.

Kar nas zdaj pripelje nazaj do omenjenega seksi perila in striptiza.

Našel sem dva para boksaric iz mikrovlaken, podobne tistim, ki mi jih je pokazala. En par je rdeč s potiskom keltskih vozljev, zelo okusno narejen in v stilu, ki je njej všeč. Druge so navadne črne z rdečo elastiko na pasu.

Pregledal sem vso glasbo in izbral komad 'Back in Black' od AC/DC. Klasika. V dnevni sobi si bom pripravil neke vrste modno pisto. Na Youtubu sem pogledal nekaj posnetkov, kako zaplesati pravi moški striptiz. Dodal bom še nekaj posebnih gibov. Vem, da ji bo všeč.

Po predlogi Philipa Perryja

Preberi še: Tudi vaju prepir močno PODŽGE? Strokovnjaki pravijo, da za to obstaja VEČ razlogov

Priporočamo tudi: "Iz nasilnega razmerja sem med pandemijo pobegnila s pismom, v katerem je pisalo ..." (resnična zgodba)