Inja Zalta znova v izzivalni pozi, fotografirala se je za seksi koledar!

Skupina Helios je na dogodku Wild Wild Christmas v samem središču prestolnice poskrbela za odmevno zabavo ob razkritju ekskluzivnega koledarja Mobihel 2016, v katerem se je tokrat znašla tudi priljubljena igralka Inja Zalta.

Inja Zalta znova v izzivalni pozi, fotografirala se je za seksi koledar! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
7. 12. 2015

Razkritje novega edinstvenega koledarja Mobihel 2016 se je zgodilo na zabavi Wild Wild Christmas, tudi tokrat pa ga krasijo nekatere izmed najlepših lepotic te zemeljske poloble.

Kreativna ekipa s fotografinjo Lidijo Mataja se je tokrat odpravila v Lucky Town in v pravem vzdušju Divjega Zahoda posnela nove, zapeljive fotografije, ki jih krasi tudi manekenka in igralka v aktualni seriji Usodno vino, Inja Zalta.

Inja

Celotno snemanje se je odvilo v Avstriji, na Gradiščanskem, kjer so manekenke pozirale na sceni, ki spominja na priljubljene vesteren filme.

Inja

Dvanajst koledarskih fotografij krasi pet manekenk, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji oldtimerjev, ki s svojo surovo močjo velikih ameriških avtomobilov in motorjev iz 50 in 60 let kontrirajo nežnim in zapeljivim ženskim silhuetam.

Preberi še: Na dan prišla vroča skrivnost igralke Inje Zalta ali pa si oglej najnovejši Severinin videospot, ki je nastal za čudovito balado Sta' je svit.

Priporočamo tudi članek: Kako rešiti moker telefon?