Aktualno Promocijsko sporočilo

Imaš kužka? Potem boš nad tem naravnost navdušena!

26. 8. 2019
Imaš kužka? Potem boš nad tem naravnost navdušena!

Ker imaš rada svojega štirinožnega prijatelja, se gotovo pogosto sprašuješ, če ima vse, kar potrebuje. No, nad tem 👇 boš celo več kot navdušena!

Le kaj bi počeli brez naših zvestih štirinožnih družabnikov? Vodijo nas, opozarjajo nas, nas varujejo in zabavajo, predvsem pa so naši najboljši prijatelji. Ford je v zahvalo za to resnično močno vez naše štirinožne sopotnike ob mednarodnem dnevu psov razveselil z razkošnim razvajanjem.👇

Mobilni salon v novem Ford Puma

Mobilni salon je omogočila inovativna možnost MegaBox v novi Ford Pumi. Ta vsestranski 80-litrski prostor za shranjevanje v zadnjem delu vozila je vodotesen. Za preprosto čiščenje – na primer po prevozu umazane športne opreme – je opremljen s posebnim čepom za izpust, ki omogoča tudi razkošno pasjo kopel.

Razmišljanje zunaj okvirjev – oziroma zaboja

Urejanje psov po sprehodu v parku ali na terenu je le ena od prednosti, ki jih prinaša Ford MegaBox. Poleg tega omogoča varno shranjevanje občutljivih predmetov, kot so špecerija, rože ali celo led. Navpični prostor je povečan za 267 mm, dodatna globina pa je idealna za prevoz nestabilnih predmetov, kot so lončnice ali torbe za golf v pokončnem položaju.