HUDO! Novi, decembrski Cosmopolitan z lepotnim presenečenjem

Zadnji četrtek v mesecu (29. 11.) je dan za novo številko revije Cosmopolitan. Poglej, kaj vse smo tokrat pripravili zate. Pazi to! Ob nakupu te čaka tudi DARILO - lepotni izdelek essence za naaaajlepši december. Smo ti z novičko polepšali dan?

HUDO! Novi, decembrski Cosmopolitan z lepotnim presenečenjem (foto: Cosmopolitan) Cosmopolitan
29. 11. 2018

Koliko različic sebe si do danes že spoznala? Zagotovo jih lahko našteješ kar nekaj. Jasnovidna ti in tista, ki včasih stvari ne želi videti čisto takšnih, kot so. Tu je bila zagotovo tudi različica tebe, ki vpliva, pa si to želi ali ne. Ti, draga bralka, ki si zaveznica na delovnem mestu, in ti, ki na lepem postaneš šefinja in se učiš, kako to funkcijo čim bolje opravljati.

V letih do danes si prav gotovo spoznala tudi verzijo tebe, ki čara in postaja z leti in gojenjem intuicije vedno boljša čarovnička. Ves čas pa si razpeta med premikanjem iz cone udobja v cono neudobja, kjer ni vedno prijetno in lahko. A slednje te vedno znova pripelje do spoznanja, da pretirano zadrževanje v udobni coni ni dobro za nikogar. O vseh naštetih različicah lahko bereš v tokratnem Cosmopolitanu.

Na naslovnici te ta mesec čakajo tri čudovita dekleta, ki so Cosmo naslovnico v preteklosti že krasila. Vabijo te, da se prijaviš k projektu Dekle z naslovnice #6, nas navdušiš s svojo posebno življenjsko zgodbo in poslanstvom ter uresničiš svoje sanje. S projektom te spodbujamo, da si vedno boljša, si zastavljaš visoke cilje in jim vdano slediš.

Srčno upamo, da ti bodo tokratne vsebine dale moč, da boš (vnovič) našla vero vase in v letu 2019 s svojo novodobno čarobno metlo pometla vse, kar ni vredno v tvojem življenju. In ne pozabi: živi in začuti svojo žensko moč ter vsak nov dan čaraj boljši svet.

Xoxo,
tvoj Cosmo

Podarjamo!!! Lepotni izdelek blagovne znamke essence za naaaajlepši december.

Naj bo mesec DECEMBER tvoj mesec!

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti splača, saj prihraniš 20 %. Naroči se TUKAJ!