Festivalski klub Kurzschluss v velikem zamahu

23. 10. 2015
Festivalski klub Kurzschluss v velikem zamahu

Festivalski pop up klub Kurzschluss 27. novembra prihaja na novo lokacijo. Z izjemnim programskim okvirjem, popolno preobleko notranjosti Steklene dvorane na Gospodarskem razstavišču ter svežim nabojem kreativnosti, Kurzschluss napoveduje več kot deset izjemnih večerov mednarodnih zvezd elektronske glasbe, kultnih slovenskih glasbenikov, poseben predznak bosta poleg otvoritvenega večera imela tudi praznovanje božiča in novega leta. Vstopnice za prvih osem večerov so že na voljo na prodajnih mestih Eventim.si.

KURZSCHLUSS LIVE // #KurzschlussLive

Siddharta, 20. obletnica // 10. december

Nepozabni koncert v Stožicah leta 2003, prihajajoči 15. album, Ultra, več kot 30 glasbenih nagrad, priznanj in nominacij, med njimi 7 viktorjev in več mednarodnih nagrad. Kultna zasedba bo v Kurzschlussu premierno igrala skladbe z novega albuma Ultra in titanske uspešnice, ki obeležujejo 20. obletnico ustvarjalnih presežkov.

Magnifico, božični koncert // 25. december

Avtor, pevec in ljubitelj množic se na božični večer vrača v Kurzschluss! Po lanskoletnemu, popolnoma razprodanemu božičnemu koncertu, Magnifico napoveduje zasneženi božični večer. Za obiskovalce koncerta pa najdaljšo noč pred novoletnim večerom.

EDM // #EDM #TechHouse #DetroitTechno #House #DancePop #DiscoHouse

Vinai // 11. december

Po izjemnih razprodanih nastopih po svetu (Tommorowland, UltraMiami) mlada italijanska producenta EDM glasbe prihajata v Ljubljano! S svojim prvim singlom Raveology sta osvojila srca ljubiteljev elektronskih ritmov in vrhove lestvic, kar je vodilo do sodelovanja z odmevnimi imeni kot so DVBSS, R3hab, TJR in Dimitri Vegas and Like Mike (#1 DJ Mag lestvica), s katerima so nedavno posneli uspešnico Louder. Za ogrevanje predlagamo njuno Youtube serijo We are, ki beleži že več kot 100 nadaljevanj.

Roger Sanchez // 12. december

Klubske klasike Another Chance, You can't change me, Lost so klubske klasike, ki ne potrebujejo predstavitve. Eden izmed vodilnih didžejev, remikserjev in založnikov na svetu, ki ga pozna prav vsak ljubitelj house ritmov, premierno prihaja v Kurzschluss. Odlična priložnost za večer spominov.

Joris Voorn // 18. december

Nizozemski čudežni deček se po lanskoletnemu navdušenju obiskovalcev vrača v Kurcshluss! Joris v svojih setih mojstrsko prestopa meje med žanri in tako velja za žlahtno ime avantgardne elektronike. V njegovih setih se mešajo house in progressive ritmi, združuje zvoke sintov, kitare in klavirja, najraje pa razvija klasični detroitski techno pri čemer se mu klanjajo celo velikani kot so Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier.

Shapeshifters // Sharkastique // 26. december

Tokratna edicija Sharkastique (Jaka, Sylvain in Shark) obeta izjemen večer z legendarnima gostoma The Shapeshifters, ki sta klube navduševala s hiti kot je Lola's theme se še danes odvrti prav na vsakem Oldies Goldies setu. The Shapeshifters (Simon Marlin in Max Reich) sodita med največje mojstre klasičnega house zvoka, v dolgoletni karieri pa sta že sodelovala z izjemnimi ikonami: Pacha, Ministry of Sound, Faithless, Moby in Christina Aguilera.

Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije o potrjenih glasbenih gostih, datumih in cenah vstopnic.