Eva Boto izdala čustveno pesem z naslovom "Tvoja"

V prvi avtorski pesmi naše lepe pevke Eve Boto nastopa tudi ena zelo znana Slovenka. Poglej, za koga gre in uživaj v poslušanju čudovite pesmi!

Eva Boto izdala čustveno pesem z naslovom "Tvoja" (foto: Instagram/eva_boto) Instagram/eva_boto
27. 9. 2018

Pevka Eva Boto te dni navdušuje s svojo prvo avtorsko pesmijo s čustvenim besedilom, za katero je posnela že tudi videospot.

"Zgodba govori o ženski, ki se je znašla v toksični zvezi, polni nezdravih odnosov, a kljub vsemu vztraja, saj v njej ostaja upanje.

Bistvo vsega tega pa je, da najde svojo moč in gre stran od tega, se osvobodi in zaživi, kot si tudi sama zasluži. Čisto vsak si zasluži biti ljubljen in spoštovan. Biti SREČEN.

Čeprav ima pesem ljubezenske note, je pesem namenjena vsem, saj se jo da prenesti v čisto vsako življenjsko situacijo, pa naj bo to v ljubezni, službi ali kje drugje," je ob objavi videospota zapisala Eva na svojem Facebook profilu.

V videospotu (na dnu članka) pa lahko med drugim opaziš tudi en zelooo znan obraz – Indiro Ekić, ki je v njem predstavila svojo resnično zgodbo in tako naredila kljukico ob še enem dosežku.

TO je povedala o svoji izkušnji:

Na Facebooku se je z besedami pohvale oglasila tudi Indirina sestra Emina: "Končno sem našla pesem ki jo bom odslej poslušala na replay! Kaj pa je najboljši del? Da še lahko gledam mojo sestrico v videospotu @Indira Ekic 😍
Eva Boto, hvala, da si ustvarila takšno res lepo pesem (tvoj glas je neverjeten), v kateri se lahko najde velik delež ženske populacije ... Resnične zgodbe ter prelepo besedilo, vsaka čast."

Videospot si lahko ogledaš TUKAJ:

Krasna je, kajne? :)

Eva, čestitke tudi z naše strani in še več takšnih hitov!*

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Jeeej! Lisca je objavila NOVE fotografije Anemarie Goltes! ali pa Filip Flisar: "Nočem biti nadležen z otroškimi fotografijami, ampak tale je res lepa."

Priporočamo tudi: Nina Štefe (Čas za kavo): "Pustila sem službo za nedoločen čas in hobi pretvorila v posel, ki prinaša več tisoč evrov mesečno"