EMA 2017: Simpatičen bratski duo BQL s skladbo Heart of Gold navdušuje 100/h!

Če spremljaš tekmovanje Ema 2017, potem veš, da bosta v finalni oddaji nastopila tudi Anej in Rok Piletič, brata, ki tvorita simpatičen dvojec BQL. In fanta tako navdušujeta, da smo ju morali spoznati in jima zastaviti nekaj kratkih vprašanj.

EMA 2017: Simpatičen bratski duo BQL s skladbo Heart of Gold navdušuje 100/h! (foto: Facebook @BQL) Facebook @BQL
24. 2. 2017

Anej in Rok Piletič sta se s svojim pevskim talentom v preteklosti širši slovenski javnosti predstavila v oddaji Slovenija ima talent. Čeprav sta jo v šovu oba odnesla brez zmage, je bil ta zanju odlična prelomnica in odskočna deska.

Ampak preden ti zaupamo, kaj sta nam povedala, naprej prisluhni skladbi Heart of Gold, s katero bosta nocoj nastopila v finalu izbora Ema 2017.

Stisni 'play'!

Ja, tako dobro (oziroma še bolje!) sta se odrezala v polfinalu tekmovanja Ema 2017.

V šovu Slovenija ima talent sta ju opazila zakonca Vovk

To pa je pripeljalo do tega, da sta simpatična Anej in Rok v lanskem letu postala varovanca enega najuspešnejših in najproduktivnejših avtorskih dvojcev pri nas.

Marjetka in Raay, ki sta v enem od preteklih medijskih prispevkov napovedala, da bo "popolnoma novi fantovski duet za punce pravi magnet", sta na mlada Korošca neizmerno ponosna, o čemer pričata tudi spodnja zapisa, ki sta ju objavila na Facebooku.

Bql

Bql

Simpatična fanta, ki sta se zadnji teden temeljito pripravljala na finalni nastop, smo povprašali, kaj jima obeta Ema 2017.

Kratko in jedrnato sta v en glas odgovorila: "Predvsem eno super izkušnjo."

 

A post shared by BQL (@bqlgram) on

"Skladba (op. p. glasbo in aranžma sta napisala zakonca Maraaya, besedilo pa je delo Aneja Piletiča) je nekaj zelo posebnega. Njeni dinamični, moderni ritmi so se več kot očitno ljudem različnih generacij vtisnili v spomin in srce. O tem priča tudi število ogledov najinega nastopa na Youtubu. Vse skupaj je res veliko presenečenje za naju oba," sta iskrena brata Piletič.

Katera skladba od finalistov izbora Ema 2017 pa je vama, poleg Heart of Golf, najbolj pri srcu, se je glasilo naše naslednje vprašanje. "Glede na to, da sva spremljala rojstvo glasbenega dela Nike Zorjan, katera je ravno tako varovanka zakoncev Vovk, nama je - poleg najine - njena skladba Fse najbolj všeč," sta povedala Anej in Rok.

"Naj ostane skrivnost," pa sta dejala, ko smo radovedni postavili vprašanje, komu skladbo Heart of Gold namenjata.

Brata, ki sestavljata duet BQL sta nam že lansko leto popestrila s skupnim prvencem Muza.

"Gre za akustični pop s sodobno elektronsko podlago, ki je ena najuspešnejših glasbenih zvrsti tega trenutka. Vodijo jo zelo dinamični in energični ritmi, zato je več kot odlična glasbena izbira vsak hip," je takrat njuno prvo skupno skladbo opisal Rok.

Spodaj si oglej še videospot za skladbo Muza:

Se strinjaš, da smo punce res že zelo potrebovale nove fantovske izvajalce, kot sta Rok in Anej? Kaj ti praviš, lahko fanta zmagata?

Veseli bomo tvojega komentarja pod objavo na Facebooku.

Fotografije: Facebook @bql in @maraaya.

Preberi še: FOTO: 'Selfie' je preteklost! Svetovne zvezdnice zdaj prisegajo na TA Instagram trend in Genialno: Ne boš verjela, za kaj vse je koristen 'baby puder'! (nujno glej št. 4!)

Priporočamo tudi: Znaki, da imate v svoji okolici prijetne ljudi